Γενηδουνιάς: «Δεν κοιτάμε πέρα από τη Μπρέσια»

Στο παιχνίδι με τη Μπρέσια και μόνο πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ενόψει του final-8 του Champions League, που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο από 6 έως 8 Ιουνίου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν την Τρίτη (4/6) στη Γερμανία «κουβαλώντας» τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης και θα επιχειρήσουν να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά το 2008 που θα υπερασπιστεί με επιτυχία το «στέμμα» της. Πρώτος αντίπαλος των Πειραιωτών, στον προημιτελικό της επόμενης Πέμπτης (6/6), θα είναι η ιταλική Μπρέσια και, αν περάσουν στην τετράδα, πιθανότατα θα βρουν μπροστά τους την επίσης ιταλική Προ Ρέκο, σε μία ρεβάνς του περσινού τελικού.

«Πλέον νομίζω δεν έχει σημασία αν είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Όλα ξεκινούν από την αρχή στο Final-8 και έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Μπρέσια. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από αυτό, γιατί είναι μια πάρα πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα» δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

«Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει για τον προημιτελικό και πιστεύουμε ότι μέχρι την Πέμπτη το βράδυ θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Τα συναισθήματά μας ενόψει της τέταρτης παρουσίας σε Final-8, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πάντα υπάρχει αυτή η πίεση και το άγχος, το καλό άγχος. Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε εκεί και να ξεκινήσουμε τους αγώνες, αλλά υπάρχει μια παραπάνω εμπειρία και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πέρσι. Δεδομένα, μετά από τέσσερις παρουσίες, είμαστε όλοι πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι για αυτούς τους αγώνες» συμπλήρωσε ο διεθνής περιφερειακός, που είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» στη φετινή διοργάνωση με 34 τέρματα.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.