Στον τελικό ξανά ο Ολυμπιακός!

Στον τελικό του ''champions league'' προκρίθηκε για 2η σερί χρονιά η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετά τη νίκη της (11-12) κόντρα στην Προ Ρέκο στο Ανόβερο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν το Σάββατο (8/6 21.30) την Φερεντσβάρος που νίκησε 9-7 την Μπαρτσελονέτα.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο που είχε πάρει πέρσι στη Γενεύη, κερδίζοντας στον τελικό την Προ Ρέκο. Το Σάββατο (8/6 21:30) έχει ραντεβού με την ιστορία κόντρα στους Ούγγρους.



Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του αγώνα, κατάφερε να γυρίσει το ματς τρέχοντας ένα σερι 4-0 και να προηγηθεί με 1-4, χάρη στον εξαιρετικό αρχηγό του Γιόσιπ Πάβιτς που κράτησε όρθια την ελληνική ομάδα. Ο Γιάννης Φουντούλης με παίκτη παραπάνω έγραψε το 5-2, δύο λεπτά πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Μπούκιτς μείωσε σε 5-3 ένα λεπτό πριν κλείσει το πρώτο οχτάλεπτο με την Προ Ρέκο να δυσκολεύεται αρκετά απέναντι στην άμυνα της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου, καθώς έβρισκε γκολ μονάχα με τον παίκτη παραπάνω.

Αρχή δεύτερης περιόδου με τον Ολυμπιακό να αργεί να βρει ρυθμό…Ο Στοίκοβιτς με πέναλτι μείωσε κι άλλο σε 5-4, όμως ο Φουντούλης από τα πέντε μέτρα σκόραρε για τους ”ερυθρόλευκους” για το 4-6, δύο λεπτά μετά την έναρξη της περιόδου και λίγο αργότερα ο Ομπράντοβιτς ολομόναχος έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ελληνική μάδα (4-7). Ο Ντόμπουντ, ξανά με παίκτη παραπάνω για την Προ Ρέκο, βρήκε χώρο για το 5-7, ο Φουντούλης σκοράρει για το 5-8 με τον Φίγκαρι να ρίχνει γροθιά στον Έλληνα παίκτη και να αποβάλεται χωρίς αντικατάσταση, με τον Ντι Φούλβιο να διαμορφώνει το σκορ του ημιχρόνου 6-8.

Γκολ στην πρώτη επίθεση για την ιταλική ομάδα  και μέσα σε 2 λεπτά έφερε το ματς στα ίσα (8-8). Μετά από 2′.10” ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει με το φοβερό γκολ του Ομπράντοβιτς (8-9) και τον Γούνα να δίνει ”μαξιλάρι” δύο γκολ με παίκτη παραπάνω ύστερα από την έξυπνη πάσα του Φουντούλη. Ο Μυλωνάκης γράφει το 8-11 δύο λεπτά πριν λήξει το τρίτο οκτάλπετο και λίγο αργότερα αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση, όπως και ο Ομπράντοβιτς, με τον Θοδωρή Βλάχο να χάνει δύο σημαντικούς παίκτες στην τελευταία περίοδο.

Ο Μπούκιτς με το καλημέρα μειώνει σε 9-11 και μετά μπλακ άουτ. Χωρίς σκορ για 4 λεπτά οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός κρατούσε το μαξιλάρι των δύο γκολ με φοβερή άμυνα μέχρι να σκοράρει ο Ίβοβιτς για το 10-11, 2.40 πριν από το τέλος. Ο Αϊκάρντι ισοφαρίζει σε 11-11 δύο λεπτά πριν από τη λήξη με την ελληνική ομάδα να μην μπορεί να βάλει γκολ! Επιτέλους γκολ με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά και με τη βολίδα του Έλληνα περιφερειακού ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά βάζοντας το πρώτο του γκολ στην περίοδο ένα λεπτό πριν το τέλος! Ένα γκολ που χάρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό την ελληνική ομάδα καθώς στην τελευταία επίθεση των Ιταλών ο Ολυμπιακός έβγαλε φοβερή άμυνα.



Τα οκτάλεπτα: 3-5, 6-8, 8-11, 11-12 


Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο που είχε πάρει πέρσι στη Γενεύη, κερδίζοντας στον τελικό την Προ Ρέκο.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.