Βλάχος: “Μεγάλη πρόκριση, κανένα άγχος”

Έξαλα πανηγύρισε την πρόκριση ο Κώστας Βλάχος, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό για τρίτη φορά σε Ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Έξαλα πανηγύρισε την πρόκριση ο Κώστας Βλάχος, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό για τρίτη φορά σε Ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” τόνισε πως ήταν μια μεγάλη πρόκριση και πως δεν υπάρχει άγχος για τον τελικό. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η ιστορία μέχρι σήμερα γράφει ότι  τα τελευταία 4 χρόνια μετέχουμε σε  4 τελικές φάσεις και 3 τελικούς. Ελπίζουμε να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Σήμερα πήραμε μια μεγάλη πρόκριση κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο που ήταν αήττητος όλη τη χρονιά και με πολύ δυνατό και ενισχυμένο ρόστερ σε σχέση με πέρσι και με τον κορυφαίο προπονητή που ό,τι ζητάει το έχει.

Σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο διψασμένοι από εμάς. Εμείς παρουσιάζουμε εδώ ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτό μας επηρεάζει πάρα πολύ η παρουσία του κόσμου η οποία μας ωθεί σε ξέφρενους ρυθμούς. Γινόμαστε ένα μαζί του και είναι κάτι που το ζηλεύουν όλοι αντίπαλοι και τους κάνει να νιώθουν άβολα.

Η αντιμετώπιση που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι σε όλους τους τομείς ήταν συγκλονιστική ενώ αντιμετωπίσαμε και πολλές δυσκολίες με τις διαιτητικές αποφάσεις. Τέλος καλό όλα καλά για σήμερα που είναι μια μεγάλη πρόκριση κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, αλλά αύριο είναι η μεγάλη ημέρα. 

Σίγουρα δεν θα κατέβουμε να παίξουμε με τουπέ και ύφος και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Δεν είχαμε πίεση για το σημερινό παιχνίδι γιατί είμαστε ήδη Πρωταθλητές Ευρώπης και δεν νομίζω ότι θα νιώσουμε πίεση ούτε αύριο για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.