Τρίτη η Προ Ρέκο

Η Προ Ρέκο ήταν η νικήτρια στον τελικό της... παρηγοριάς, στο final-8 του Champions League υδατοσφαίρισης, καθώς επικράτησε 8-7 της Μπαρτσελονέτα και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Ανόβερο.

Η Προ Ρέκο ήταν η νικήτρια στον τελικό της… παρηγοριάς, στο final-8 του Champions League υδατοσφαίρισης, καθώς επικράτησε 8-7 της Μπαρτσελονέτα και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Ανόβερο. Η ιταλική ομάδα έδειξε σοκαρισμένη μετά τον χθεσινό (7/6) αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και βρέθηκε να χάνει 6-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, έχοντας δεχθεί πέντε γκολ από τον Αλμπέρτο Μουνάριθ!

Οι Ισπανοί, όμως, είχαν πολύ άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω και στα τελευταία 2,5 οκτάλεπτα σκόραραν μόλις μία φορά, επιτρέποντας στους παίκτες του Ράτκο Ρούντιτς να «γυρίσουν» το ματς και να πάρουν τη νίκη, με γκολ του Ετσενίκε 2΄44΄΄ πριν τη λήξη. Η τρίτη θέση βέβαια δεν ικανοποιεί κανέναν στην Προ Ρέκο, που για τέταρτη σερί σεζόν έμεινε μακριά από την κορυφή, παρά το γεγονός ότι ξεκινά κάθε χρόνο ως το φαβορί της διοργάνωσης.

Νωρίτερα, η Γιουγκ Ντουμπρόνικ νίκησε 13-12 την Μπρέσια (δύο γκολ ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου) και κατετάγη πέμπτη, ενώ στο ματς για την έβδομη θέση η Βερόνα επικράτησε του Ανόβερου με 10-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 1-1, 2-0

ΠΡΟ ΡΕΚΟ:
Φιλίποβιτς 3, Φιγκάρι 2, Μάντιτς, Ετσενίκε, Κέις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Μουνάριθ 5, Γρανάδος, Λαρούμπε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.