Ήττα για την εθνική ανδρών από τη Γερμανία

Την ήττα με 17-16 από την οικοδέσποινα Γερμανία γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά του Πότσνταμ.

Την ήττα με 17-16 από την οικοδέσποινα Γερμανία γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά του Πότσνταμ.

Η ελληνική ομάδα είχε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και, σε συνδυασμό με τις πολλές αποβολές που καταλόγισαν οι διαιτητές, επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν σε ασυνήθιστα υψηλό σκορ και τελικά να πάρουν τη νίκη, χάρη σε γκολ του Ράιμπελ, ένα λεπτό πριν τη λήξη.

Ο Αλέξανδρος Γούνας με πέντε τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ ο Θοδωρής Βλάχος άφησε εκτός 13άδας τους Γαλανίδη, Κολόμβο και Καλογερόπουλο.

Αύριο Σάββατο (22/6) στις 18:45, η εθνική θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, που στο άλλο ματς της πρεμιέρας ηττήθηκε 8-5 από την Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 6-4, 5-6, 3-2

Οι συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Χάγκεν Σταμ): Σένκελ, Ράιμπελ 3, Φαν ντερ Μπος, Ρέαλ 4, Πρόις, Γιούνγκλινγκ, Στρελέτσκι 3, Σουλτς 1, Χίλεν 1, Τσουκ 4, Ρέστοβιτς 1, Άιντνερ, Γκετς.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κάκαρης, Γούνας 5, Πρέκας 1, Ζερδεβάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.