Μορφέσης: «Να αφομοιώσουμε γρήγορα τους νέους κανονισμούς»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Γκουανγκζού εμφανίστηκε ο Γιώργος Μορφέσης.

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της Γκουανγκζού εμφανίστηκε ο Γιώργος Μορφέσης. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει την Τετάρτη με προορισμό της Καλιφόρνια, όπου θα πραγματοποιήσει προπονήσεις και θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με τις ΗΠΑ. 

«Η προετοιμασία έως τώρα έχει κυλήσει με πολλή όρεξη, αλλά και με ορισμένα προβλήματα τραυματισμών που πρέπει να προσέξουμε, καθώς μας πήγαν πίσω», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, και συνέχισε: «Βρισκόμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι και στην Αμερική θα πρέπει να κάνουμε τις τελευταίες διορθώσεις πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό να αφομοιώσουμε γρήγορα τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με την Ισπανία. Ο στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στο ανώτερο επίπεδο και είναι σημαντικό να πάρουμε την πρώτη θέση (σ.σ. του ομίλου), που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό την πρώτη αγωνιστική». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.