Άντριτς: “Ήμασταν νευρικοί και άτυχοι”

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με την Αυστραλία και τον αποκλεισμό της εθνικής από το Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, αλλά και αισιόδοξος για το μέλλον, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ντράγκαν Αντριτς.

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με την Αυστραλία και τον αποκλεισμό της εθνικής από το Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, αλλά και αισιόδοξος για το μέλλον, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ντράγκαν Αντριτς.

Νευρικότητα και τύχη ήταν τα σημεία που, κατά τον ομοσπονδιακό τεχνικό, έκριναν την αναμέτρηση ενώ για την επόμενη ημέρα τόνισε ότι υπάρχει έτοιμη ομάδα να καλύψει τις αποχωρήσεις των παλαιότερων παικτών και να ανταποκριθεί στις μεγάλες διοργανώσεις (Παγκόσμιο 2013, Ευρωπαϊκό 2014) στις οποίες η εθνική έχει ήδη προκριθεί.

«Ερχόμενοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχαμε μεγάλο κίνητρο, αισθανόμασταν ότι έχουμε ανέβει επίπεδο και ότι έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Και όχι μόνο εμείς, αλλά και από άλλες χώρες περίμεναν ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε την έκπληξη στο Λονδίνο. Κάναμε καλές εμφανίσεις με την Κροατία, την Ιταλία και το Καζακστάν, όμως όταν είχαμε την πρώτη δυνατότητα να προκριθούμε δεν κάναμε καλό παιχνίδι με την Ισπανία. Όπως έχω ξαναπεί, ομάδες σαν την Ισπανία ξέρουν να παίζουν τέτοιους αγώνες, γιατί είναι σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ εμείς απουσιάσαμε από κάποιες», τόνισε αρχικά ο Αντριτς και συνέχισε: «Σήμερα έπρεπε να είναι όλα τέλεια, αλλά δεν ήταν. Οι Αυστραλοί ήταν μαχητές κι αυτό το ξέραμε, αλλά ήταν και λίγο τυχεροί με το να πηγαίνει μέσα κάθε σουτ που επιχειρούσαν. Επίσης, η κρισιμότητα του αγώνα προκάλεσε νευρικότητα στους παίκτες μου, που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Προσπαθήσαμε στο τέλος να εκβιάσουμε καταστάσεις, αλλά δεν ήταν η μέρα μας».

Σε ερώτηση για την επόμενη μέρα της εθνικής, ο Σέρβος προπονητής επισήμανε: «Στην πρώτη συνάντησή μου με τους παίκτες, τους εξήγησα ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε παρόντες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και προς το παρόν το καταφέρνουμε. Επέλεξα να επαναφέρω στην ομάδα κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες, επειδή οι παίκτες που αγωνίστηκαν για παράδειγμα στο Ζάγκρεμπ (σ.σ. στο Ευρωπαϊκό του 2010) δεν ήξεραν να σέβονται την εθνική ομάδα και να καταλαβαίνουν τη διαφορά από το να αγωνίζονται στους συλλόγους τους. Είχαμε σκληρό συναγωνισμό και παίκτες όπως ο Κολόμβος, ο Γούνας και ο Βλαχόπουλος έμειναν έξω από την ομάδα, αν και έδωσαν μάχη. Οι παλαιότεροι παίκτες είχαν σημαντικό ρόλο και αποτέλεσαν παράδειγμα για τους νεότερους, όπως ο Φουντούλης, ο Δελακάς, ο Μιράλης και αυτοί που δεν είναι μαζί μας στο Λονδίνο. Η ομάδα για το επόμενο διάστημα είναι έτοιμη, έχω 16-17 παίκτες που μπορούν να συνεχίσουν, έχουν μπει μέσα στο σύστημα της εθνικής και έχουμε μπροστά μας τις μεγάλες διοργανώσεις, που μας είχαν λείψει πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.