Συγκινημένος ο Νίκος Δεληγιάννης

Εκτός από τον Γιώργο Αφρουδάκη, και ο Νίκος Δεληγιάννης φόρεσε για τελευταία φορά το σκουφάκι με το εθνόσημο στην αναμέτρηση της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών με την Αυστραλία. Και δεν μπορούσε να «χωνέψει» το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο της εθνικής.

Εκτός από τον Γιώργο Αφρουδάκη, και ο Νίκος Δεληγιάννης φόρεσε για τελευταία φορά το σκουφάκι με το εθνόσημο στην αναμέτρηση της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών με την Αυστραλία. Και δεν μπορούσε να «χωνέψει» το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο της εθνικής:

«Η εικόνα μας ήταν εντελώς αντιφατική, σε σχέση με αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα μας, δηλαδή πολύ καλή άμυνα, καλό ρυθμό, υπομονή στον παραπάνω. Ολα πήγαν ανάποδα. Ημασταν άδειοι ψυχολογικά, ενώ οι Αυστραλοί είχαν πιο σωστή προσέγγιση του αγώνα. Είναι απίστευτο πόσο εκτός ρυθμού και συγκέντρωσης ήμασταν. Η εικόνα μας από το Εντμοντον (σ.σ. προολυμπιακό) και μετά ήταν τελείως διαφορετική και ξαφνικά έρχεται ενάμισι παιχνίδι -γιατί με την Ισπανία το δεύτερο μισό ήταν κανονικό- να μας δείξει ότι ίσως η ομάδα χρειάζεται παραπάνω δουλειά. Δεν μπορείς να κατεβαίνεις σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας και να έχουμε τέτοια προσέγγιση. Σπάνια θυμάμαι τέτοιο παιχνίδι από την εθνική ομάδα σε τόσο σημαντικό αγώνα».

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατέληξε: «Το 2000 (σ.σ. στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ) είχαμε μία παρόμοια αποτυχία, όμως η ομάδα ανανεώθηκε, έβαλε καινούριους στόχους και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να ανέβει τέταρτη στον κόσμο, την επόμενη χρονιά ήταν τέταρτη στους Ολυμπιακούς και μετά πήρε μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πρέπει πάλι να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος, με όραμα να ξαναπάει η ομάδα ψηλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.