Αφρουδάκης: «Ήθελα πολύ το κύπελλο»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης. Ο Έλληνας παίκτης του ΝΟ Βουλιαγμένης αναφέρθηκε στην συγκίνησή του μετά την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς επίσης και στους τελικούς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Αφρουδάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sportday». Αναλυτικά:

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ήσουν πρώτη φορά τόσο συγκινημένος. Οι λόγοι; «Κοίτα να δεις, από 3 χρόνων βρίσκομαι μέσα στην πισίνα της Βουλιαγμένης. Είτε ως αθλητής είτε ως οπαδός, ειδικά όταν έπαιζαν ο Γιώργος και ο Ζάχος. Είναι το δεύτερό μου σπίτι ο ΝΟΒ και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα κατακτήσει τίτλο με την ομάδα. Ήταν απωθημένο. Ήταν δικαίωση, σαν παιδικό όνειρο. Χωρίς να μειώνω τους τίτλους με τις υπόλοιπες ομάδες που έχω κατακτήσει, ήταν κάτι που φανταζόμουν χρόνια».

Είπες ότι θα ήθελες να ήταν και τ’ αδέρφια σου εκεί. Προφανώς ως συμπαίκτες; «Ακριβώς. Θα τους ήθελα στον συγκεκριμένο τίτλο να τους είχα συμπαίκτες. Γιατί με τον Γιώργο υπήρξαμε συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι έντονο το χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό). Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει περισσότερους τίτλους, όπως και αρκετοί άλλοι μεγάλοι πολίστες της Βουλιαγμένης».

Τι έχει αλλάξει με τον Λοράντο στον πάγκο; Η ομάδα φαίνεται πιο φρέσκια; «Ο Τεό Λοράντος είναι προπονητής με σύγχρονη νοοτροπία. Είναι ξεχωριστός στον τρόπο δουλειάς του που δείχνει ότι έχει επιτυχία. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα και σε αυτό έχει συμβάλει πολύ ο Τεό».

Φαίνεται ότι πλέον έχετε το πάνω χέρι στους αγώνες με τον Ολυμπιακό εν όψει και των τελικών του πρωταθλήματος. «Σίγουρα η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία. Αλλά είναι διαφορετικό το Κύπελλο και διαφορετικό το πρωτάθλημα. Εκεί πρέπει να κάνουμε 3 νίκες. Χρειάζονται επιμονή και υπομονή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.