Εύκολη νίκη για την εθνική εφήβων στο πόλο

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον Β` Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Τιφλίδα, σημείωσε η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων, επικρατώντας 11-1 της Ρουμανίας.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον Β` Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Τιφλίδα, σημείωσε η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων, επικρατώντας 11-1 της Ρουμανίας.

Έτσι η Ελλάδα επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου, η οποία θα κριθεί οριστικά στον τρίτο αγώνα της, αυτόν κόντρα στη διοργανώτρια Γεωργία την Τρίτη (13/8, στις 18:00). Εάν η Εθνική μας νικήσει ή, τουλάχιστον, δεν χάσει στον συγκεκριμένο αγώνα, θα είναι σίγουρα πρώτη και θα πετύχει την απευθείας πρόκρισή της στα προημιτελικά του τουρνουά.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ήταν ανώτερη στο ματς με τη Ρουμανία και άρχισε να το επιβεβαιώνει από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, όταν με ένα επιμέρους 4-0 μετέτρεψε το 1-1 σε υπέρ της 5-1. Οι Έλληνες διεθνείς, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα σημείωσαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία, πράγμα που μπορεί να τους οδηγήσει πολύ ψηλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-4, 0-0, 0-6.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ιάκομπ, Γκίτα, Λουτέσκου, Γκορέα, Σακέτι, Μπάτσιου, Ιλίσιε, Πιριάνου, Νεάμτου, Γκεόργκε 1, Λάντσαν, Ράθ, Ντι Μαρτίνο.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος 1, Βλάσσης, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 2, Μόκκας, Ζουρίδης, Τσαταλιός 3, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης 1, Κουτρουλάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.