Με το «δεξί» οι νεανίδες

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενείται στον Βόλο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Βόλο.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε εύκολα 15-5 της Γαλλίας στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Α΄ ομίλου και ατενίζει τα επόμενα παιχνίδια του στη διοργάνωση με εξαιρετική ψυχολογία.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-1, 5-2, 2-2.
Με πρώτη σκόρερ την Ειρήνη Νίνου, η οποία πέτυχε 6 γκολ, η εθνική μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα, καθώς προηγήθηκε με 5-0 και 8-1, ενώ στη συνέχεια ανέβασε το υπέρ της προβάδισμα στα δέκα γκολ και το τελικό 15-5.
Επόμενος αντίπαλος της εθνικής είναι αύριο (2/9, 20:00) η Σερβία που νίκησε νωρίτερα τη Ρουμανία με 20-11.
Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Δήμου): Μαυρωτά, Καϊάφα 1, Μουστακαρία, Σιούτη, Φουντωτού 3, Τσιμάρα 1, Νίνου 6, Μπόβαλη, Τορνάρου 2, Μπιτσάκου 1, Τριχά 1, Ξανθοπούλου, Καρύτσα.
ΓΑΛΛΙΑ (Άνχελ Μολινάρ): Μπουλουκμπασί Σ., Νταλουάν 2, Τιφέν Μαργκαρίτ 1, Μπολουκμπασί Κ., Μπαριέρ, Μπενλεκμπίρ 2, Χασιγιαουί, Χερτό, Μπερνού, Καντάν, Γκαμπριέλ, Ραντοσάβιεβιτς, Ομπέρτ.
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των νεανίδων στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βόλο, αλλά όχι από τις πολλές ευκαιρίες που έχασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δήλωσε ο Κώστας Δήμου.
Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» χαρακτήρισε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, κομβικό τον αγώνα της Πέμπτης με την Ισπανία ή τη Ρωσία για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
«Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σήμερα, εκτός από τις πολλές ευκαιρίες που σπαταλήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε λόγω του σκορ και δεν έπρεπε. Τα παιχνίδια αυτά του ομίλου θέλουν προσοχή, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη» τόνισε αρχικά ο Δήμου και συνέχισε: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Πέμπτη θα παίξουμε στα προημιτελικά με την Ισπανία ή τη Ρωσία ένα κομβικό παιχνίδι για την τετράδα. Είναι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο, όμως δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη δυναμική τους σε αυτή τη διοργάνωση, την οποία θα δούμε αύριο στον μεταξύ τους αγώνα. Στόχος μας είναι να έχουμε μία καλή παρουσία και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».
Από την πλευρά της, η Ελένη Μπόβαλη ανέφερε: «Οι αγώνες στον όμιλο είναι θεωρητικά εύκολοι, όμως εμείς πρέπει να δίνουμε το ρυθμό μας σε κάθε παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε. Σήμερα το πετύχαμε, αλλά χρειάζεται συνέχεια και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμα και το χρυσό μετάλλιο».
Στο μεταξύ, η Ελευθερία Φουντωτού τόνισε: «Τα παιχνίδια του ομίλου μας βοηθούν να δοκιμάσουμε διάφορα, ενόψει των νοκ-άουτ αγώνων. Στόχος μας είναι ένα μετάλλιο, είμαστε αισιόδοξες και είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχουμε».
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΑΠΕ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.