Αποκλείστηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ήττα με 16-15 από τη Ντινάμο Μόσχας

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να κερδίσει τη Ντινάμο Μόσχας στην 5η αγωνιστική του Α` προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να κερδίσει τη Ντινάμο Μόσχας στην 5η αγωνιστική του Α` προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Παρά το γεγονός ότι μπήκε στην τελευταία περίοδο με προβάδισμα στο σκορ, γνώρισε την ήττα με 16-15 και παράλληλα τον αποκλεισμό. 

Το σύνολο του Γιάννη Κατρουτζανάκη πήρε στο ξεκίνημα το προβάδισμα, το ποιο διατήρησε μετά από τρία οκτάλεπτα (13-12). Η τελευταία περίοδος αποδείχθηκε μοιραία για την Ελληνική ομάδα, η οποία γνώρισε την ήττα με 16-15 και έμεινε εκτός συνέχειας. Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την Α’ φάση στην 5η θέση με 3 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-5, 5-4, 4-2

Ντιναμό Μόσχας: Γελόβινα, Κρασνόφ, Κόπτσεφ, Ούσοφ 5, Σεπέλεφ, Νικολάεφ, Μπίκοφ 5, Μπαλακίρεφ 1, Σούκοφ 1, Εκομάζοφ 1, Κρουγκ, Μαγκομάεφ 3, Απούλτσιν

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλ-Ντότερ 2, Μητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μοσκόφ 10, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Σπηλιόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.