Γαρδίκας: «Ιστορική ευκαιρία για τον Απόλλων Σμύρνης και για εμάς»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης, ενόψει του ιστορικού αγώνα με την Τενερίφε, την Τετάρτη (22/3, 20:00) στο Σεράφειο, για την ημιτελική φάση του Challenger Cup στην υδατοσφαίριση.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη καλείται να ανατρέψει την ήττα της με ένα γκολ διαφορά (11-10) στην Ισπανία, ώστε να γίνει ο πέμπτος ελληνικός σύλλογος (στους άνδρες) που θα δώσει το «παρών» σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τη Βουλιαγμένη, τον Ολυμπιακό, το ΝΟ Πατρών και τον Πανιώνιο.

Για μία «ιστορική ευκαιρία», τόσο για τον σύλλογο όσο και για τους παίκτες ατομικά, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Νίκος Γαρδίκας. «Είναι εξίσου ιστορική και για τον Απόλλωνα και για εμάς. Με εξαίρεση δύο παιδιά, δεν έχουμε εμπειρία σε ευρωπαϊκούς τελικούς ή Final 4, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας. Και για τον σύλλογο και για εμάς. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε απόλυτα διψασμένοι και θα το δείξουμε στο νερό» τόνισε ο 24χρονος περιφερειακός, που αποτελεί ένα από βασικά επιθετικά όπλα στη «φαρέτρα» του Νίκου Δεληγιάννη.

Ο Γαρδίκας απηύθηνε κάλεσμα στους φίλους του Απόλλωνα να γεμίσουν το Σεράφειο κολυμβητήριο και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση. «Σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Είδαμε ότι και με τη Γαλατάσαραϊ (σ.σ. στα προημιτελικά) μας έδωσε πάρα πολλή ώθηση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ» δήλωσε ο παίκτης της «αμφίβιας ταξιαρχίας», που εκτίμησε ότι το παιχνίδι χρειάζεται «… μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Τα 11 γκολ που φάγαμε στο πρώτο ματς σίγουρα ήταν πολλά. Πιστεύω εδώ πέρα μέσα για να κερδίσουμε θα πρέπει καταρχάς να παίξουμε άμυνα και σιγά σιγά να χτίσουμε το παιχνίδι για να πάρουμε τη διαφορά που θέλουμε. Αναμένεται ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έτσι πιστεύω. Η Τενερίφη είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι το ένα γκολ καλύπτεται, είναι στις δυνατότητες της ομάδας μας ώστε να πάρουμε τη νίκη με δύο γκολ και πάνω και να περάσουμε στον τελικό. Όλη η ομάδα είναι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.