Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολα στο final-4 Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, συμπλήρωσαν το «καρέ» Παναθηναϊκός και Εθνικός

Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός και Εθνικός συνθέτουν την τετράδα που στις 3-4 Φεβρουαρίου στην Πάτρα θα διεκδικήσει το κύπελλο υδατοσφαίρισης ανδρών, στο final-4 της διοργάνωσης.

 Στο πιο ενδιαφέρον από τα παιχνίδια των προημιτελικών, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση στο final-4, για πρώτη φορά μετά το 2016, νικώντας 9-8 στο Πάρκο Γουδή το Περιστέρι. Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντανίλο Ατζιτς, ο οποίος σημείωσε τα επτά από τα εννέα τέρματα της ομάδας του, μεταξύ των οποίων και το νικητήριο με πέναλτι. Ο Διονύσης Καρούντζος με τέσσερα γκολ ήταν ο κορυφαίος για το συγκρότημα του Κώστα Λούδη, ο οποίος εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, με έξι γκολ του Γενηδουνιά και πέντε του Φουντούλη, συνέτριψε στην Κρήτη 22-3 τα Χανιά και θα είναι και φέτος παρών στην τελική τετράδα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν απουσιάσει ποτέ από το final-4, από το 1999 που καθιερώθηκε, και φυσικά είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η περσινή φιναλίστ Βουλιαγμένη, με τη σειρά της, νίκησε εύκολα στη Γλυφάδα τον τοπικό ΑΝΟΓ με 14-8, έχοντας «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο (9-3). Τέσσερα γκολ πέτυχε για τον ΝΟΒ ο Στάθης Καλογερόπουλος, ενώ για τη Γλυφάδα έκανε ντεμπούτο (και σκόραρε μία φορά) ο Αμερικανός Κουίν Γούντχεντ, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε αντίπαλος με τον μεγαλύτερο αδελφό του, Ντίλαν, που αγωνίζεται στη Βουλιαγμένη.

Θέση στο final-4 εξασφάλισε τέλος και ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε στη Γλυφάδα του τυπικά γηπεδούχου Υδραϊκού με 7-5, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Παναθηναϊκός-Περιστέρι 9-8

Χανιά-Ολυμπιακός 3-22

Γλυφάδα-Βουλιαγμένη 8-14

Υδραϊκός-Εθνικός 5-7

Η κλήρωση του final-4 θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1, 12:00), στα γραφεία της ΚΟΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.