Στους «8» του Ευρωπαϊκού η εθνική Νέων Ανδρών

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, το οποίο διεξάγεται στην Ποτγκόριτσα, εξασφάλισε η εθνική ομάδα, καθώς επικράτησε 8-3 της Μάλτας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βρήκε λύσεις και πήρε την πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία, διεκδικώντας μία θέση στην τετράδα και τα μετάλλια.

Οι Μαλτέζοι αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και αντιστάθηκαν γερά στην ομάδα του Μαχαίρα, που προηγήθηκε με 3-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και δεν έβαλε γκολ στο δεύτερο (0-0). Στη συνέχεια, όμως, στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι Έλληνες διεθνείς βρήκαν λύσεις επιθετικά και διατηρώντας την καλή εικόνα στην άμυνα, κυριάρχησαν απόλυτα και έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 8-3.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 3-1, 2-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Τόττης, Μπιτσάκος Ανδ., Αλμύρας, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 2, Σπάχιτς 1, Μυρίλος, Πούρος 3, Μπιτσάκος Χρ., Γεωργαράς, Ηλιόπουλος.

ΜΑΛΤΑ: Μπου Τσέχα, Τουλί, Τζιαλάντζε 2, Μποργκ, Κατσία, Καρουάνα, Κουτάγιαρ, Καστίγιο, Μισφούντ, Μποναβία, Φένεχ 1, Φαρούτζια, Μπονέλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.