Ο Βενετόπουλος στο “τιμόνι” της ΑΕΚ

Ο Νίκος Βενετόπουλος θα είναι ο διάδοχος του Δημήτρη Μάζη στον πάγκο της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε για τριετή συνεργασία με την Ένωση με στόχο, όπως τόνισε ο ίδιος, τη δημιουργία μίας νεανικής ομάδας με μέλλον «… και όχι μία ομάδα-πυροτέχνημα».

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Βενετόπουλος κάθισε στον πάγκο του ΟΥΚ Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης σε Ηρακλή, Νηρέα Χαλανδρίου, Ολυμπιακό (ως βοηθός, αλλά και στις ακαδημίες), ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιο, Εθνικό (ως υπεύθυνος υποδομών) και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, για οκτώ χρόνια διετέλεσε προπονητής των «μικρών» εθνικών ομάδων. Ως παίκτης, αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Βόλο, ενώ συμπλήρωσε 245 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Χαίρομαι που έρχομαι σε αυτή την ομάδα που έχει στόχους και πρόγραμμα και κυρίως ανθρώπους που θέλουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους με σωστά βήματα. Θα κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πλάνο μας περιλαμβάνει μία νεανική ομάδα με μέλλον και όχι μία ομάδα-πυροτέχνημα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ομάδας και στο πλάνο που έχει τεθεί, ώστε με όρεξη και όραμα να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας» δήλωσε ο Βενετόπουλος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά τους, Oι διοικητικοί υπεύθυνοι του τμήματος υδατοσφαίρισης της Ενωσης, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, δήλωσαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε μια συνειδητή επιλογή, η οποία υπηρετεί το όραμα της μακροχρόνιας προοπτικής της ομάδας. Ένας ακούραστος και αξιοπρεπής άνθρωπος του πόλο, ο οποίος μιλάει με τη διαχρονική του πορεία στο χώρο, θα είναι ο αρχιτέκτονας μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Coach, καλώς ήρθες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.