Ολυμπιακός: Τέλος ο Παυλίδης από τη γυναικεία ομάδα πόλο (pic)

Ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο πόλο αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

“Φινάλε” με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό και τον Χάρη Παυλίδη. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” κοριτσιών αποχαιρετάει την Ελλάδα για ένα “χρυσό” συμβόλαιο στην Κίνα για το ομοσπονδιακό συγκρότημα.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πορεία του, ενώ εκείνος έστειλε μέσω social media το μήνυμα του στα κορίτσια του και στην ομάδα. “Εις το επανιδείν” έγραψε ο Έλληνας τεχνικός στο Instagram.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρελθόν αποτελεί από το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού ο προπονητής των τίτλων Χάρης Παυλίδης. Ο Έλληνας τεχνικός δέχτηκε πρόταση από την Εθνική ομάδα της Κίνας ύψους 500χιλιαδων ευρώ για 3 χρόνια, πρόταση που ήταν αδύνατον να αρνηθεί.

Όπως ήταν λογικό ούτε ο Ολυμπιακός και η διοίκηση του ερασιτέχνη θα μπορούσε να φρενάρει μία τέτοια πρόταση και ευχήθηκε στον κορυφαίο προπονητή καλή τύχη στη νέα του “περιπέτεια”.

Με τον Ολυμπιακό ο Χάρης Παυλίδης αξίζει να σημειωθεί πως κατέκτησε 5 ευρωπαϊκούς τίτλους.

Αντικαταστάτης του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αλεξάνταρ Τσίριτς. Ο Σέρβος προπονητής από το 2015 είναι στην εθνική ομάδα του Ιράν. Ως παίκτης έχει κατακτήσει τρία ολυμπιακά μετάλλια με την Σερβία, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης τέσσερα Κύπελλα Ευρώπης. Τρία με την Μπρέσια και ένα με την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.