Εθνική πόλο γυναικών: Στην τεχνική ηγεσία οι Καμμένου – Καραγιάννη

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος ενημέρωσε ότι η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη θα αναλάβουν την ηγεσία της Εθνικής πόλο γυναικών.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο η Αλεξία Καμμένου μαζί με την Ευτυχία Καραγιάννη θα βρίσκονται στο τιμόνι της Εθνικής ομάδα γυναικών. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΟΕ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Θοδωρή Βλάχου, όσον αφορά την αντίστοιχη ομάδα των ανδρών.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς. Πήραμε απόφαση στην εκτελεστική επιτροπή και σας δίνω τώρα και μια είδηση. Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη θα είναι στην εθνική ομάδα των γυναικών. Δεν είναι προπονήτριες σε κάποιο σωματείο. Όσο για τους άνδρες, θα το δούμε στην πορεία. Η μεγάλη μας αγωνία είναι πως έχουν συμπυκνωθεί οι μεγάλες διοργανώσεις, εξαιτίας της πανδημίας, θέλουμε αφοσίωση από τους προπονητές», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την Εθνική Ανδρών και τον Θοδωρή Βλάχο:

«Ο Θοδωρής Βλάχος που είναι προπονητής στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως για ένα διάστημα να παραμείνει εκεί και εφόσον είναι επιθυμία του ίδιου να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.