Η ανατροπή του Ολυμπιακού, η MVP Αβραμίδου και η απονομή (hls+pics)

Ερυθρόλευκο χρώμα στον τελικό Κυπέλλου Πόλο γυναικών με τον Ολυμπιακό να επικρατεί μe 11-8 της Βουλιαγμένης.

Ερυθρόλευκο χρώμα στον τελικό Κυπέλλου Πόλο γυναικών με τον Ολυμπιακό να επικρατεί μe 11-8 της Βουλιαγμένης.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι που πήγε να στραβώσει από νωρίς καθώς η Βουλιαγμένη έφτασε να βρίσκτεαι μπροστά στο σκορ με 4 τέρματα διαφορά (5-1).

Φαίνεται πως αυτή η διαφορά λειτούργησε ως καμπανάκι για τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης και το -4 το μετέτρεψαν σε +3 (11-8) 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Οι ερυθρόλευκες κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος κατακτώντας το 3ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του με τελικό σκορ και να φτάσουν ως το τέλος προηγούμενες κατακτώντας το Κύπελλο με τελικό σκορ 11-8.

Έτσι το κατέκτησε ο Ολυμπιακός

Η απονομή στην ομάδα του Ολυμπιακού

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-4, 1-4, 0-2

Η εξέλιξη του τελικού:

Α ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Κούλχαας 1-0 (πέναλτι), Νίνου 2-0 (περιφερεια), Διαμαντοπούλου 3-0 (κόντρα), Αβραμίδου 3-1 (παίκτρια παραπάνω), Κοντονή 4-1 (περιφέρεια)
Κούλχαας 5-1 (περιφέρεια).

Β ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Ελευθερία Πλευρίτου 5-2 (παίκτρια παραπάνω), Μαργαρίτα Πλευρίτου 5-3 (παίκτρια παραπάνω), Β. Διαμαντοπούλου 6-3 (περιφερεια), Ξενάκη 7-3 (παίκτρια παραπάνω), Μυριοκεφαλιτάκη 7-4 (φουνταριστός), Τσουκαλά 7-5 (περιφερεια).

Γ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Βασιλική Πλευρίτου (περιφερεια) 7-6, Ελευθεριάδου 7-7 (περιφέρεια / 4.26), Μαρία Πάτρα 8-7 (κόντρα), Αβραμίδου 8-8 (πέναλτι), Μαργαρίτα Πλευρίτου 8-9 (παίκτρια παραπάνω/0.06).

Δ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Ελευθεριάδου 8-10 (περιφερεια), Ελευθερία Πλευρίτου 8-11 (περιφερεια).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κωτσιώνη, Κούλχαας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 2, Κοντονή 1, Καϊάφα, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Τσουκαλά 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Διαιτητές: Πολυχρονοπουλος – Κουρτίδης

Στις δηλώσεις του ο Χάρης Παυλίδης τόνισε πως τα κορίτσια του είναι ακόμα στη… Βουδαπέστη και στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου και πως θέλει χρόνο για να επανέλθει η ομάδα. Ενώ τόνισε πως αν δεν ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης η ομάδα δεν θα ήταν καν στην Ευρώπη, όχι απλά δεν θα είχε κατακτήσει το τρίπαιο και η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κατακτήσει του τίτλους και αυτό θα κάνει.

Η Άντι Μελιδώνη από τη μεριά της τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενη που η ομάδα της ήταν ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα πρέπει να προετοιμαστεί για τους τελικούς του Πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.