Δεν τα κατάφερε η Βουλιαγμένη

Δεν τα κατάφερε η Βουλιαγμένη να κατακτήσει το 3ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο καθώς ηττήθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκα γυναικών με 19-10 από τη Σαμπαντέλ.

Δεν τα κατάφερε η Βουλιαγμένη να κατακτήσει το 3ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο καθώς ηττήθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκα γυναικών με 19-10 από τη Σαμπαντέλ. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση στην ισπανική ομάδα και οικοδέσποινα του φάιναλ-φορ, η οποία κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της και τρίτο την τελευταία τετραετία.

Ο τελικός ουσιαστικά τελείωσε πριν καν αρχίσει. Η Μάικα Γκαρσία πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο τρίλεπτο (δύο από τα 2μ. και ένα σε επίθεση με παίκτρια παραπάνω) και… έστρωσε το δρόμο στη Σαμπαντέλ, που δεν απειλήθηκε σε κάνενα σημείο της αναμέτρησης.
Ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 5-0, πριν η Τσουκαλά σημειώσει το πρώτο τέρμα της Βουλιαγμένης, και η ασταμάτητη Γκαρσία βρήκε άλλες τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 8-1 στα μέσα της δεύτερης περιόδου! Το παιχνίδι από κει και πέρα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον καταρρακωμένο ψυχολογικά ΝΟΒ να δέχεται πολύ εύκολα γκολ (σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε η Κούβδου) και απλά να εκμεταλλεύεται την αμυντική χαλάρωση της Σαμπαντέλ για να απαντάει, όταν πια δεν είχε καμία σημασία.

Την τρίτη θέση του φάιναλ-φορ πήρε η Οριζόντε Κατάνια, η οποία επικράτησε στον «μικρό» τελικό της Μεντιτερανέα Ιμπέρια με 9-4.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-2, 4-3, 4-4
Οι συνθέσεις:
ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Έστερ, Ορτίθ 1, Εσπάρ, Μόρα, Ζουκς 2, Παρέχα 2, Κόρντομπες, Γκαρσία 7, Πένια 2, Σάιντεμαν 2, Ντομενέκ 1, Φόρκα 2, Τεράδο.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Kούβδου, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου 1, Χυδηριώτη 1, Ντάσιου, Ξενάκη 1, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 1, Πρωτόπαππα, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ν.Ζοφώλη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.