Στη Βαρκελώνη με όνειρα η Βουλιαγμένη

Αναχωρεί την Πέμπτη για τη Βαρκελόνη η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, η οποία το διήμερο 11-12 Απριλίου θα συμμετάσχει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, το οποίο διοργανώνει η κάτοχος του τίτλου Σαμπαντέλ.

Αναχωρεί την Πέμπτη για τη Βαρκελόνη η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, η οποία το διήμερο 11-12 Απριλίου θα συμμετάσχει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, το οποίο διοργανώνει η κάτοχος του τίτλου Σαμπαντέλ. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, που φιλοδοξούν να επανέλθουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά τη διετία 2009-10 και τις διαδοχικές κατακτήσεις του -τότε- Τσάμπιονς Καπ, θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Παρασκευής (22:00 ώρα Ελλάδας) την ιταλική Μεντιτερανέα Ιμπέρια, που θα δώσει για πρώτη φορά το «παρών» στην τελική φάση της διοργάνωσης. Στον άλλο ημιτελικό η οικοδέσποινα Σαμπαντέλ θα κοντραριστεί με την επίσης ιταλική Οριζόντε Κατάνια, η οποία είναι η πολυνίκης του θεσμού με οκτώ τρόπαια. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 22:15, ενώ νωρίτερα (20:45) θα διεξαχθεί ο αγώνας για την τρίτη θέση.
Την αποστολή του ΝΟΒ απαρτίζουν οι Ελενα Κούβδου, Νιόβη Ζοφόλη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελενα Ξενάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Τίνα Κοντογιάννη, Μαρία Ντάσιου, Ελλη Πρωτόπαππα, Μαριαλένα Σελετοπούλου. Στην Ισπανία μεταβαίνουν επίσης ο προπονητής Κώστας Δήμου, η συνεργάτης του Κική Λιόση, η έφορος Κελίνα Κάντζου, ο φυσιοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης και η πρόεδρος του ΝΟΒ Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.