Χατζηθεοδώρου: «Νίκη χωρίς προπόνηση»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Ο προπονητής του Νηρέα Χαλκίδας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, υπογραμμίζοντας πως κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά χωρίς προπόνηση. Ο Χατζηθεοδώρου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3».

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής τόνισε: «Πέρυσι λέγαμε πως θα βγει το ματς με τον Ολυμπιακό, φέτος σοβάρεψε η κατάσταση (γέλια). Είμαστε ομάδα της Α1, με πορεία άκρως ικανοποιητική και πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού όλων των παιδιών υπήρχε η σκέψη ότι μπορούμε να βρεθούμε στην ίδια κατάσταση και να περάσουμε στο φάιναλ φορ. Και το καταφέραμε παρά τα προβλήματα, που είναι τεράστια. Είμαστε 4-5 μήνες απλήρωτοι, δεν έχουμε πισίνα για προπόνηση και κυριολεκτικά πήγαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ δίχως να έχουμε κάνει προπόνηση τρεις εβδομάδες και κερδίσαμε. Γι’ αυτό είπα μετά τον αγώνα ότι, πλέον, τα έχω δει όλα».

Για το πώς βιώνει τη σεζόν ως προπονητής, την πρώτη του στην καριέρα του:
«Αν λέγαμε στην αρχή της σεζόν ότι ο Νηρέας θα έμενε στην κατηγορία από τον πρώτο κιόλας γύρο του πρωταθλήματος και ότι θα προκρινόταν στο φάιναλ φορ, με τόσα προβλήματα μάλλον δεν θα το πιστεύαμε. Η αλήθεια είναι ότι η ευθύνη είναι διαφορετική. Πέρυσι το διασκέδαζα πιο πολύ ως αθλητής, ενώ τώρα σκέφτομαι μέχρι και τι θα πω σε εσάς τους δημοσιογράφους μετά από ένα παιχνίδι (σ.σ. γέλια). Είμαι καπετάνιος σε αυτό το καράβι, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν έβλεπε κάποιος χθες τους πανηγυρισμούς μου και τις αντιδράσεις μου την ώρα του αγώνα ήταν λες και έπαιζα και εγώ στην πισίνα μαζί με τα παιδιά. Αν και δεν ξέρω αν θα έκανα καλύτερο παιχνίδι από τους παίκτες μου. Ηταν όλοι τους καταπληκτικοί».

Για τις ελπίδες στο φάιναλ φορ: «Το πόλο δεν είναι από τα αθλήματα όπου το αουτσάιντερ έχει πολλές ελπίδες. Ο Ολυμπιακός λειτουργεί στα κόκκινα, δεν συγρκίνεται με άλλη ελληνική ομάδα, αλλά όπως η Χίος έκανε την έκπληξη έτσι και ο Νηρέας. Σημαντικό ρόλο στο φάιναλ φορ θα παίζει η κλήρωση ων ημιτελικών. Διότι αν βγει το ζευγάρι Χίος – Νηρέας θα αποτελέσει τεράστια πρόκληση και για τους δυο ματς, διότι όποια ομάδα είναι φιναλίστ θα βγει στο len trophy. Αλλά κακά τα ψέματα, ο μεγάλος τελικός είναι το Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη».

Για το αν το απολαμβάνει ως προπονητής και τις σχέσεις του με τους παίκτες: «Είναι μια περιπέτεια άγνωστη. Είναι ένα τεράστιο σχολείο η πρώτη μου σεζόν. Αλλιώς τη φανταζόμουν, αλλά μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις βγαίνεις πιο δυνατός, πιο ώριμος. Δεν νομίζω να με έχει δυσκολέψει κάτι πιο πολύ στην καριέρα μου. Τα έχω βιώσει όλα τη φετινή σεζόν, αλλά το θέμα είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Τα παιδιά, οι παίκτες μου, έχουν τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους και βάζουν πάνω ακόμη και από αυτά το πόλο. Είμαστε μια παρέα, βγαίνουμε, γελάμε, κλαίμε. Και αυτό είναι το θέμα. Εχει πέσει πολύ δάκρυ τη φετινή σεζόν, αλλά σήμερα είναι μέρα χαράς και δικαίωσης για ότι έχει γίνει τη φετινή σεζόν».

Για το αν μπορεί να έχει μέλλον στο πόλο ο Νηρέας Λαμίας
«Ναι δεν θα είναι πυροτέχνημα ο Νηρέας, αλλά ακόμη ζούμε με την ελπίδα. Είμαι υπερβολικά αισιόδοξος ως άνθρωπος και ποτέ δεν θέλω να το βάζω κάτω. Παλεύουμε και ελπίζω αυτή η επιτυχία να αποτελέσε μέτρο εσωτερικής πίεσης, να βοηθήσει κόσμος της ομάδας. Εμείς, πάντως, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστηθούμε τη σεζόν».

Για το Φραγκίσκο Αλβέρτη, για τους τίτλους που θα μπορούσαν να ενώσουν και το αν έχει το κάτι διαφορετικό η Γλυφάδα, από την οποία αμφότεροι ξεκίνησαν.
«Αντικειμενικά ο Φραγκίσκος είναι τεράστια προσωπικότητα στο χώρο του. Μαζί με τον Φραγκίσκο έχουμε 56 τίτλους (σ.σ. 25 ο Αλβέρτης, 31 ο Χατζηθεοδώρου). Κακά α ψέματα η Γλυφάδα έχει βγάλει αθλητές για τους οποίους μπορείς να είσαι περήφανος ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.