Γερόλυμου: «Είμαστε καλή ομάδα με ταλέντο»

Ικανοποιημένη με την πρόκριση του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Final 4 της Euroleague εμφανίστηκε η Αγγελική Γερόλυμου.

Ικανοποιημένη με την πρόκριση του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Final 4 της Euroleague εμφανίστηκε η Αγγελική Γερόλυμου. Η Ελληνίδα αθλήτρια τόνισε πως η Βουλιαγμένη απέδειξε κόντρα στην Κίρισι πως διαθέτει μια καλή ομάδα με ταλέντο.

Χαρακτηριστικά, η Τσουκαλά τόνισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι  όπως και στο πρώτο ματς στη Ρωσία αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και εμπειρία. Από τη στιγμή που είμαστε στο Final 4 όλες οι ομάδες θα παλέψουμε για το τίτλο. Νομίζω πως η κατάκτηση του τίτλου είναι μονόδρομος».

Από την πλευρά της, η Έλενα Κούβδου υπογράμμισε: «Η Κίρισι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δείξαμε ότι έχουμε τη ποιότητα για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και φτάσαμε στο στόχο μας. Και μόνο η πρόκριση σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με μεγάλα ονόματα είναι επιτυχία για μας και για το Ελληνικό πόλο,  αλλά αφού φτάσαμε ως εδώ πάμε για το καλύτερο».

Τέλος, η Αντιγόνη Ρουμπέση δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε και με το καλύτερο τρόπο το παιχνίδι αλλά δείξαμε ότι θέλαμε παραπάνω τη νίκη και νομίζω πως το βασικό μας «όπλο»,  ήταν η ψυχή που δείξαμε. Από εδώ και πέρα θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο γιατί η αλήθεια είναι ότι μας έχει μείνει και ένα μικρό αποθεμένο από πέρσι που κατακτήσαμε τη τρίτη θέση στον ίδιο θεσμό και αυτό όσο να ναι σου αφήνει μια «πικρή γεύση». Θέλουμε τον τίτλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.