Με το βλέμμα στη Βαρκελώνη

Στα προκριματικά του World League των γυναικών (13-15/5) στη Βαρκελώνη θα αγωνιστεί η τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου.

Στα προκριματικά του World League των γυναικών (13-15/5) στη Βαρκελώνη θα αγωνιστεί η τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου.

Η νεαρή τερματοφύλακας του Πανιωνίου παίρνει τη θέση της Μαρίας Τσουρή, η οποία αποφάσισε να μη συμμετάσχει φέτος στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Πέραν αυτής της -αναγκαστικής- αλλαγής, ο Γιώργος Μορφέσης κάλεσε τις παίκτριες που κατέκτησαν πέρυσι το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Αλλωστε, χρόνος για δοκιμές δεν υπάρχει, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα ή αύριο και η αποστολή αναχωρεί την Πέμπτη για την Ισπανία. Ετσι, στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή θα βρίσκονται οι Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Σταυρούλα Αντωνάκου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αγγελική Γερόλυμου, Γιούλη Λαρά, Κική Λιόση, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άντι Μελιδόνη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά και Ηλέκτρα Ψούνη.

Η ελληνική ομάδα μετέχει στον 1ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης, μαζί με την Ισπανία, την Ουγγαρία και τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Β΄ γύρος θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 20 έως τις 22 Μαϊου, και μετά την ολοκλήρωσή του οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης θα προκριθούν για την τελική φάση, η οποία φέτος θα φιλοξενηθεί στο Τιαντζίν της Κίνας (14-19 Ιουνίου).

Το πρόγραμμα των αγώνων στη Βαρκελώνη:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/5
19.00 ΕΛΛΑΔΑ-Μ.Βρετανία
21.00 Ισπανία-Ουγγαρία

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5
17.30 Μ.Βρετανία-Ουγγαρία
19.30 Ισπανία-ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/5
12.00 Ουγγαρία-ΕΛΛΑΔΑ
14.00 Ισπανία-Μ.Βρετανία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.