Δεληγιάννης: “Καλή η παρουσία μας στον όμιλο, μας έλειψε η πρόκριση”

Το ταξίδι του Απόλλωνα Σμύρνης στο Champions League ολοκληρώθηκε άδοξα με τον Νίκο Δεληγιάννη να αναφέρεται στον αποκλεισμό του συλλόγου.

Η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης για το Champions League ολοκληρώθηκε στον προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Δεληγιαννή έκανε το καθήκον κέρδισε την Μονπελιέ, αλλά η ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Μλάντοστ πέταξε εκτός διοργάνωσης τους Έλληνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Από τη στιγμή που δεν πήραμε αποτέλεσμα με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν λογικό, παρά τη νίκη μας επί της Μονπελιέ, να περιμένουμε κι εκείνο του παιχνιδιού των Σέρβων με την Μλάντοστ, άσχετα με το αν ο Ερυθρός Αστέρας έχει διαφορά ποιότητας με τους Κροάτες, που όντως ήταν η 3η καλύτερη ομάδα του ομίλου και όχι η δεύτερη, όπως φάνηκε στα τρία ματς.

Και στον αγώνα με την Μονπελιέ η κροατική ομάδα σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ξέφυγε στο σκορ, παρά μόνο στο τέλος, ενώ εμείς κόντρα στους Γάλλους είχαμε χτίσει μεγάλες διαφορές (σ.σ. 9-5, 14-10, 15-11), ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει.
Η παρουσία μας συνολικά στον όμιλο ήταν καλή και το μόνο που μας έλειψε ήταν η πρόκριση. Τα αποτελέσματα, στα οποία είχαμε στοχεύσει, τα πήραμε και μας έλειψε μόνο το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μας στεναχωρεί, για την ακρίβεια μας πονάει αρκετά, καθώς η προσπάθεια των παιδιών ήταν τεράστια, αλλά πρέπει, όχι να το αφήσουμε πίσω αλλά, να το κεφαλαιοποιήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».
Για το αν ο Απόλλων αποδεικνύει ότι μεγαλώνει, μετά τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία: «Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Από πέρυσι που είμαι στην ομάδα στοχεύουμε στον πρωταθλητισμό. Μάλιστα έτσι με είχαν παρουσιάσει στους παίκτες οι άνθρωποι του τμήματος. Ότι πέρα από τις γνώσεις μου – που είτε είναι πολλές είτε λίγες – και αυτά που μπορώ να κάνω ως προπονητής, σίγουρα θα μπορούσα να φέρω μια αύρα πρωταθλητισμού στην ομάδα. Το γνωρίζω το αντικείμενο, το έχω ως άνθρωπος στη ζωή μου, είναι αυτό που με χαρακτηρίζει. Θεωρώ πως εκεί κινούμαστε ως ένα σημείο μέχρι στιγμής.
Η ομάδα μεγαλώνει μέρα μέρα και όχι απότομα, δεν το θέλουμε αυτό, και η εξέλιξη αυτή είναι που με ευχαριστεί. Γνωρίζουμε ότι τίποτα σοβαρό και τίποτα καλό δεν γίνεται πολύ γρήγορα και ξέρω ότι πηγαίνοντας βήμα – βήμα, χτίζοντας σταθερά, θα έχω αφήσει πίσω μου ένα κεφάλαιο για την ομάδα όταν κάποια στιγμή φύγω. Κι επειδή περιουσία από τον Απόλλωνα δεν πρόκειται να κάνω δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν προπονητή, στην παρούσα φάση, από αυτό που γίνεται».
Για το πόσο έχουν επηρεαστεί οι αθλητές της ομάδας από τον τρόπο που χάθηκε η πρόκριση: «Σίγουρα οι αθλητές επηρεάζονται από τέτοιες ειδικές καταστάσεις. Εδώ είμαι, όμως, εγώ για να τους βοηθήσω να ξεπεράσουν πάρα πολύ γρήγορα κάτι τέτοιο. Το τεχνικό επιτελείο είναι και γι’ αυτό το λόγο εκεί που είναι. Να υποστηρίζουμε, δηλαδή, τους αθλητές και ψυχολογικά. Έχουμε μεγάλους στόχους μπροστά μας, έχουμε δρόμο να διανύσουμε και ομαδικά και ατομικά και δεν νομίζω ότι θα μείνουμε πολύ στη στεναχώρια μας. Οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και όλοι μαζί θα το καταφέρουμε. Άλλωστε έχουμε θέσει υψηλό στόχο στο πρωτάθλημα και πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.