Τα ζόμπι του Τζάρμους στοιχειώνουν τη νέα Κινηματογραφική Εβδομάδα


Η ταινία, η οποία τον Μάιο σήκωσε την αυλαία στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, μονοπωλώντας δικαίως το ενδιαφέρον της νέας Κινηματογραφικής Εβδομάδας. Ο λόγος φυσικά για το φιλμ «Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν», που σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την πιο χιουμοριστική ταινία του δημιουργού της, Τζιμ Τζάρμους, με φόντο την Αμερική του Τραμπ. ...
Δημοσίευση: 18/07/2019 - 08:42

Η ταινία, η οποία τον Μάιο σήκωσε την αυλαία στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες, μονοπωλώντας δικαίως το ενδιαφέρον της νέας Κινηματογραφικής Εβδομάδας. Ο λόγος φυσικά για το φιλμ «Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν», που σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την πιο χιουμοριστική ταινία του δημιουργού της, Τζιμ Τζάρμους, με φόντο την Αμερική του Τραμπ.

Πέντε νέες ταινίες στις Αίθουσες, συν μία κλασική επανέκδοση, διαθέτει η νέα πολυσυλλεκτική κινηματογραφική εβδομάδα, από την επιστροφή του Λικ Μπεσόν, με την «Anna», η οποία θυμίζει κάτι από την κλασική του δημιουργία «Nikita» του 1990, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ αντίθετα ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» του Τζον Φαβρό, είναι μία ταινία η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις επιλογές των θεατών, ειδικά σε όσους είχαν δει την αρχική έκδοση της Disney από το 1994.

Σ' επανέκδοση κυκλοφορεί η κλασική και ταυτόχρονα διαχρονική ταινία του μετρ του σασπένς, Άλφρεντ Χίτσκοκ, «Η Κυρία Εξαφανίζεται». Αναλυτικά:

«Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν» (The Dead Don't Die - 2019) του Τζιμ Τζάρμους (Η.Π.Α., Σουηδία)


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr