Νέα Κινηματογραφική Εβδομάδα: Οι «Βασίλισσες του Εγκλήματος» παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους

Η Υποψήφια για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, Άντρεα Μπερλόφ, πραγματοποιεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, μεταφέροντας στην μεγάλη οθόνη το graphic novel της «Vertigo». Στο πλευρό της έχει τις Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μος και Τίφανι Χάντις, που καθιστούν το «Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος», ως την ταινία της εβδομάδας. Έξι νέες ταινίες διαθέτει η καινούργια κινηματογραφική...

Η Υποψήφια για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, Άντρεα Μπερλόφ, πραγματοποιεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, μεταφέροντας στην μεγάλη οθόνη το graphic novel της «Vertigo». Στο πλευρό της έχει τις Μελίσα ΜακΚάρθι, Ελίζαμπεθ Μος και Τίφανι Χάντις, που καθιστούν το «Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος», ως την ταινία της εβδομάδας.

Έξι νέες ταινίες διαθέτει η καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα και εκτός από το «Χελς Κίτσεν: Οι Βασίλισσες του Εγκλήματος», ενδιαφέρουσες προτάσεις αποτελούν τόσο το «Χαλαρώστε Κύριε Αλέν!» του Ερβέ Μιμράν, με πρωταγωνιστή τον καταξιωμένο Γάλλο ηθοποιό, Φαμπρίς Λουκινί, όσο και το «Έκπτωτος» του Ροδρίγο Σορογκόγιεν, με φόντο την τεράστια πολιτική κρίση που έχει συγκλονίσει την Ισπανία.

Σ’ επανέκδοση κυκλοφορεί το διαχρονικό αριστούργημα του Φεντερίκο Φελίνι, «La Strada», με πρωταγωνιστές τον Άντονι Κουίν και την χαρισματική Τζουλιέτα Μασίνα, αλλά και η «Συμμορία των Σικελών» του Ανρί Βερνέιγ, με τον Αλέν Ντελόν. Αναλυτικά:

«Χαλαρώστε Κύριε Αλέν!» (Un Homme Pressé / A Man In A Hurry – 2018) του Ερβέ Μιμράν (Γαλλία)

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.