«Beginning»: Εσείς πιστεύετε ακόμη στα νέα ξεκινήματα;

Το «Beginning», του Ντέϊβίντ Έλντριτζ, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα. Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο θέατρο 104. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2019, ο Ντάνι και η Λόρα θα συναντηθούν στο πάρτι της τελευταίας για να αποχαιρετήσουν το ΄19 και να υποδεχτούν το ΄20.... Η έλξη είναι αμοιβαία. 'Ενας άντρας και...

Το «Beginning», του Ντέϊβίντ Έλντριτζ, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα. Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο θέατρο 104.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2019, ο Ντάνι και η Λόρα θα συναντηθούν στο πάρτι της τελευταίας για να αποχαιρετήσουν το ΄19 και να υποδεχτούν το ΄20…. Η έλξη είναι αμοιβαία.

‘Ενας άντρας και μια γυναίκα που ποθούν ο ένας τον άλλο και ονειρεύονται εκτός από το εύκολο one nigth stand και κάτι παραπάνω…μια σχέση, ένα ζευγάρι, ένα παιδί, ένα σπίτι, διακοπές στη θάλασσα.

Είναι εφικτά αυτά όταν είσαι σαράντα χρονών; Όταν έχεις ήδη έναν αποτυχημένο γάμο, δυο μωρά, και κάμποσες αποτυχημένες σχέσεις στο ενεργητικό σου;

Ο Ντάνι και η Λόρα είναι σαν εμάς. Είναι φίλοι μας. Είναι οι ωραίοι γείτονες της διπλανής πόρτας. Είναι νέοι, κεφάτοι, νευρωτικοί  και πολύ επίκαιροι. Η Λόρα πιστεύει στα νέα ξεκινήματα. Ο Ντάνι όχι ακριβώς.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.