Μέριλ Στριπ και Τζούλια Ρόμπερτς συγκρούονται σε έναν αξέχαστο «Αύγουστο»

To βραβευμένο θεατρικό έργο του Τρέισι Λετς, «August: Osage County», μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη μ' ένα εντυπωσιακό καστ και δύο συγκλονιστικές ερμηνείες από τις Μέριλ Στριπ και Τζούλια Ρόμπερτς. Τη σκηνοθεσία του φιλμ «Αύγουστος» υπογράφει ο Τζον Γουέλς. Έχοντας στη διάθεσή της ένα αξιομνημόνευτο καστ ηθοποιών, όπως η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ,...

To βραβευμένο θεατρικό έργο του Τρέισι Λετς, «August: Osage County», μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη μ’ ένα εντυπωσιακό καστ και δύο συγκλονιστικές ερμηνείες από τις Μέριλ Στριπ και Τζούλια Ρόμπερτς. Τη σκηνοθεσία του φιλμ «Αύγουστος» υπογράφει ο Τζον Γουέλς.

Έχοντας στη διάθεσή της ένα αξιομνημόνευτο καστ ηθοποιών, όπως η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Μέριλ Στριπ (Iron Lady), η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Τζούλια Ρόμπερτς (Erin Brockovich), ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (The Impossible) και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Τhe Fifth Estate), η ταινία  παρουσιάζει το οικογενειακό δράμα των Γουέστον, μιας οικογένειας που ζει στην Οκλαχόμα και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

«Αυτό που με γοήτευσε περισσότερο ήταν ότι η ιστορία σχετιζόταν με την οικογένεια. Με την οικογένεια μας περνάμε τα πάντα μαζί, ζούμε πολλές εμπειρίες. Γελάμε, στενοχωριόμαστε, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον αλλά ταυτόχρονα μπορεί να βλάψουμε και ο ένας τον άλλον. Όλες αυτές οι οικογενειακές καταστάσεις είναι πολύ ανθρώπινες και όμορφες αλλά παράλληλα μπορεί να γίνουν και αστείες καμιά φορά. Μετά το τέλος της παράστασης στο Μπρόντγουεϊ παρατήρησα ότι όλοι συζητήσουν πως οι Γουέστονς τους θύμιζαν τις δικές τους οικογένειες. Υπάρχει μια αλήθεια σε αυτό που έχει γράψει ο Τρέισι και νομίζω αυτό είναι που μας τράβηξε όλους.» – Τζον Γουέλς

Η ταινία αφηγείται τη σκοτεινή, αλλά βαθιά συγκινητική ιστορία της οικογένειας Γουέστον, χωρίς να λείπουν ενίοτε, οι απαραίτητες δόσεις χιούμορ. Οι ζωές των μελών της αποκλίνουν μέχρι τη στιγμή που μια οικογενειακή κρίση θα τους φέρει πίσω στο πατρικό τους σπίτι, στην Οκλαχόμα.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.