«Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.»: Ο Βέρνερ Χέρτζογκ καταργεί τα όρια τεκμηρίωσης και μυθοπλασίας

Στην «Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.» μπορεί κανείς να νοικιάσει φίλους, followers, ακόμη και συγγενείς, όπως στην περίπτωση της 13χρονης Ίσι που βλέπει τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να αντικαθιστά τον αγνοούμενο πατέρα της. Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πρόκειται όμως για μια σύγχρονη αστική πραγματικότητα η οποία ενέπνευσε τον Βέρνερ Χέρτζογκ για να ολοκληρώσει μία ακόμη παράδοξη...

Στην «Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.» μπορεί κανείς να νοικιάσει φίλους, followers, ακόμη και συγγενείς, όπως στην περίπτωση της 13χρονης Ίσι που βλέπει τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να αντικαθιστά τον αγνοούμενο πατέρα της. Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πρόκειται όμως για μια σύγχρονη αστική πραγματικότητα η οποία ενέπνευσε τον Βέρνερ Χέρτζογκ για να ολοκληρώσει μία ακόμη παράδοξη ταινία μυθοπλασίας.

Ο πρωτοπόρος και υπερδραστήριος σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ, συνεχίζει να εργάζεται ακούραστος. Γοητευμένος από την Ιαπωνία της τεχνολογίας αλλά και της παράδοσης, σκηνοθετεί μια ταινία μυθοπλασίας για ένα υπαρκτό γιαπωνέζικο φαινόμενο.

Η εταιρεία «Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.» μισθώνει ηθοποιούς που αναπληρώνουν συγγενείς, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για λογαριασμό των πελατών της, ώστε να εξασφαλίζεται αυτό ακριβώς που δηλώνει η επωνυμία της: η οικογενειακή ευτυχία. Οι υπάλληλοι της εταιρείας συμπαρίστανται στους πελάτες αναλαμβάνοντας ρόλους σε πάρτι, γάμους, κηδείες ακόμη και σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές.

Αν το σενάριο σας μοιάζει οικείο και νομίζετε ότι το έχετε παρακολουθήσει ήδη στην μεγάλη οθόνη, τότε μάλλον έχετε δει τις «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου. Όμως ενώ εκεί το ευφυέστατο σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου και του Γιώργου Λάνθιμου, βασίζεται σε μία φανταστική ιδέα και πραγματώνεται στην Ελλάδα, στο έργο του Βέρνερ Χέρτζογκ, πρόκειται για πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν όντως στην Ιαπωνία.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.