Αντώνης Γκόλτσος: «Εικόνες από μία Έκθεση»


Η φωτογραφική ομάδα PHOTOPIA διοργανώνει εκδήλωση στο ΕΙΕ (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών) το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 4μμ - 7:00μμ, με παρουσίαση φωτογραφιών από τον Αντώνη Γκόλτσο, από εσωτερικά και εξωτερικά μέρη μουσείων, ιδρυμάτων και σπιτιών. Ελεύθερη είσοδος με απαραίτητη την δήλωση συμμετοχής στο e-mail: ...
Δημοσίευση: 18/10/2019 - 13:28

Η φωτογραφική ομάδα PHOTOPIA διοργανώνει εκδήλωση στο ΕΙΕ (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών) το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 4μμ - 7:00μμ, με παρουσίαση φωτογραφιών από τον Αντώνη Γκόλτσο, από εσωτερικά και εξωτερικά μέρη μουσείων, ιδρυμάτων και σπιτιών.

Ελεύθερη είσοδος με απαραίτητη την δήλωση συμμετοχής στο e-mail: photopia_group@yahoo.com, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Ο Αντώνης Γκόλτσος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Απόφοιτος της Νομικής Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από τον Απρίλιο του 2007 συντονίζει τη Λέσχη Αστυνομικής Λογοτεχνίας των εκδόσεων Μεταίχμιο. Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ – 2010). Επιμελήθηκε τον τόμο διηγημάτων Το τελευταίο ταξίδι – Έντεκα νουάρ ιστορίες (εκδ. Μεταίχμιο, 2009), όπου με το προλογικό κείμενο «Λέω, λες, λέει: “Αστυνομική Λογοτεχνία” – Εννοούμε το ίδιο;» και το διήγημα «Δεν είναι έτσι, αν έτσι νομίζετε» δημοσίευσε για πρώτη φορά.  Ο "Οδηγός φόνων" (2019) είναι το πιο πρόσφατο μυθιστόρημά του, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο (Ιούνιος 2019).