Νέες Ταινίες: Ο «Πύργος του Downton» μετακομίζει από την Τηλεόραση στο Σινεμά

Το τηλεοπτικό φαινόμενο της σειράς «Ο Πύργος του Downton», μετά από μια δεκαετία ζωής, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη και αποκτά νέες διαστάσεις, μονοπολώντας μοιραία και το ενδιαφέρον της καινούργιας κινηματογραφικής εβδομάδας. Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε,...

Το τηλεοπτικό φαινόμενο της σειράς «Ο Πύργος του Downton», μετά από μια δεκαετία ζωής, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη και αποκτά νέες διαστάσεις, μονοπολώντας μοιραία και το ενδιαφέρον της καινούργιας κινηματογραφικής εβδομάδας.

Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε, έρχεται και η καινούργια κινηματογραφική σεζόν – Οι 15 καλύτερες ταινίες του 2019 (μέχρι στιγμής) – με πέντε νέες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες, συν δύο κλασικές για την εποχή επανεκδόσεις, ενώ πλέον μετράμε αντίστροφα για το πιο δημοφιλές κινηματογραφικό γεγονός της Αθήνας: Νύχτες Πρεμιέρας 2019.

Από τις νέες ταινίες, ξεχωρίζουν ο «Πύργος του Downton» και η «Έπαυλη με τα Μυστικά» του Πάμπλο Τραπέρο, από την Αργεντινή, με μία τριάδα καλών ηθοποιών: Μαρτίνα Γκούσμαν, Μπερενίς Μπεζό και Έντγκαρ Ραμίρεζ.

Σ’ επανέκδοση κυκλοφορούν, το διαχρονικό «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Σίντνεϊ Λουμέτ, που διαθέτει ένα συγκλονιστικό σύνολο ηθοποιών, από τον Άλμπερτ Φίνεϊ και τον Σον Κόνερι, μέχρι τις υπέροχες: Λορίν Μπακόλ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Καθώς και το σπάνιο αριστούργημα, «Ο Καταδικασμένος» του Ακίρα Κουροσάβα. Αναλυτικά:

«Ο Πύργος του Downton» (Downton Abbey – 2019) του Μάικλ Ένγκλερ (Ηνωμένο Βασίλειο)

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.