«Ένα Καλοκαίρι»: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι σε μια ιδιαίτερη ιστορία ενηλικίωσης

Ο ταλαντούχος Τζεφ Νίκολς, σκηνοθέτης του αξιόλογου φιλμ «Take Shelter» (Καταφύγιο - 2011), επιστρέφει το 2012 με την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του: «Ένα Καλοκαίρι» (Mud - 2012). Πρόκειται για μία ιδιαίτερη ιστορία ενηλικίωσης, με πρωταγωνιστή τον...

Ο ταλαντούχος Τζεφ Νίκολς, σκηνοθέτης του αξιόλογου φιλμ «Take Shelter» (Καταφύγιο – 2011), επιστρέφει το 2012 με την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του: «Ένα Καλοκαίρι» (Mud – 2012). Πρόκειται για μία ιδιαίτερη ιστορία ενηλικίωσης, με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι, σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της ιδιόμορφης καριέρας του.

Ο 14χρονος Έλλις (Τάι Σέρινταν), ζει σ’ ένα πλωτό σπίτι, στις όχθες ενός ποταμού στο Αρκάνσας, μαζί με τους γονείς του. Ένα πρωί το σκάει από το σπίτι, για να συναντήσει τον καλύτερο του φίλο, τον Νέκμπον (Τζέικομπ Λόφλαντ). Τα δύο αγόρια λαχταρούν να εξερευνήσουν μια βάρκα που είδαν ψηλά στα δέντρα, στις όχθες του Μισσισσιππή, απομεινάρι μιας τρομερής πλημμύρας.

Σκαρφαλώνουν λοιπόν για να ανακαλύψουν ότι κάποιος ήταν εκεί πριν από αυτούς. Παράλληλα, βρίσκουν φρέσκο φαγητό μέσα στη βάρκα. Ακολουθούν τα χνάρια στην παραλία, και κάπως έτσι γνωρίζουν τον Μαντ (Μάθιου ΜακΚόναχι). Η εμφάνιση του προδίδει ότι χρειάζεται βοήθεια και υπόσχεται στα νεαρά αγόρια να τους δώσει τη βάρκα σε αντάλλαγμα για φαγητό. Σταδιακά όμως θα αναπτυχθεί μία φιλία μεταξύ τους.

Τα δύο νεαρά αγόρια, θα μάθουν ότι ο Μαντ καταζητείται για φόνο. Αλλά το μόνο που απασχολεί τον ίδιο, είναι να βρει την παλιά του αγάπη. Πρόκειται για την όμορφη Τζούνιπερ (Ρις Γουίδερσπουν). Έτσι ξεκινάει μία απεγνωσμένη προσπάθεια, από τον Έλλις και τον Νέκμπον, ώστε να βοηθήσουν τον Μαντ να συναντήσει ξανά την αγαπημένη του.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.