«Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη»: Ένα ερωτικό γράμμα του Γούντι Άλεν στην αγαπημένη του πόλη

Ο υπερβολικά εκφραστικός χαρακτήρας της γοητευτικής Ελ Φάνινγκ και ο δωρικός τύπος που ερμηνεύει ο ταλαντούχος Τιμοτέ Σαλαμέ, είναι οι δύο βασικοί λόγοι για να παρακολουθήσει κάποιος το «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη». Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, είναι καλοφτιαγμένη, με ωραία φωτογραφία και πολυσυλλεκτικό καστ, αλλά μοιραία είναι καταδικασμένη να ξεχαστεί γρήγορα, χωρίς να προσθέτει κάτι...

Ο υπερβολικά εκφραστικός χαρακτήρας της γοητευτικής Ελ Φάνινγκ και ο δωρικός τύπος που ερμηνεύει ο ταλαντούχος Τιμοτέ Σαλαμέ, είναι οι δύο βασικοί λόγοι για να παρακολουθήσει κάποιος το «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη». Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, είναι καλοφτιαγμένη, με ωραία φωτογραφία και πολυσυλλεκτικό καστ, αλλά μοιραία είναι καταδικασμένη να ξεχαστεί γρήγορα, χωρίς να προσθέτει κάτι νέο, στην έτσι κι αλλιώς σπουδαία φιλμογραφία, του εμβληματικού Αμερικανού σκηνοθέτη.

Αυτή είναι η νέα ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη, την οποία απέσυρε από τις Ηνωμένες Πολιτείες η Amazon, η οποία κατέχει τα σχετικά πνευματικά δικαιώματα, με τον δημοφιλή δημιουργό να καταφεύγει στα δικαστήρια και αρχικά το έργο να κυκλοφορεί στην Ευρώπη και κατά συνέπεια στη χώρα μας, εξασφαλίζοντας έτσι το ετήσιο ραντεβού του Γούντι Άλεν στην μεγάλη οθόνη, με το κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γκάτσμπι (Τιμοτέ Σαλαμέ) και η Άσλεϊ (Ελ Φάνινγκ) ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ (Λιβ Σράιμπερ). Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει τις δικές του περιπέτειες. Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής.

Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει στην αγαπημένη του Νέα Υόρκη, σε μια από τις πιο αισιόδοξες στιγμές της φιλμογραφίας του. Το «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» είναι μια ρομαντική κωμωδία με ένα καστ πολλών αστέρων.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.