Η καλύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του καλοκαιριού!

Το θρίλερ της χρονιάς έρχεται στο «Μεσοκαλόκαιρο» και μαζί με τις νέες ταινίες των Κουέντιν Ταραντίνο και...

Το θρίλερ της χρονιάς έρχεται στο «Μεσοκαλόκαιρο» και μαζί με τις νέες ταινίες των Κουέντιν Ταραντίνο και Γούντι Άλεν, συνθέτουν αναμφισβήτητα την καλύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του καλοκαιριού. Παράλληλα στις Αίθουσες κυκλοφορούν και τρεις συγκλονιστικές επανεκδόσεις.

Τι κι αν προβάλλονται μόνο τρεις νέες ταινίες στους Κινηματογράφους. Είναι αρκετές για να κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό θεατή. Ο Άρι Άστερ επιστρέφει με την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του και σκηνοθετεί την εξαιρετική, Φλόρενς Πιού, στο καλύτερο θρίλερ του 2019, μέχρι στιγμής.

Παράλληλα δύο από τους πιο εμβληματικούς σκηνοθέτες από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, επιστρέφουν με τις νέες δημιουργίες τους. Ο Κουέντιν Ταραντίνο παρουσιάζει την 9η ταινία του, «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», έχοντας στη διάθεση του μία τριάδα σπουδαίων ηθοποιών: Λεονάρντο Ντικάπριο, Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι.

Ενώ και η νέα ταινία του δραστήριου Γούντι Άλεν, «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» – η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ στην Αμερική, μετά από σχετική απόφαση της Amazon, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα – ταξιδεύει στην Ευρώπη και πραγματοποιεί την καθιερωμένη στάση της και στη χώρα μας. Στο καστ συναντάμε τους: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκομέζ και Τζουντ Λο.

Κι επειδή φυσικά δεν νοείται καλοκαιρινή κινηματογραφική εβδομάδα χωρίς επανεκδόσεις, αυτή την εβδομάδα επιστρέφουν στις Αίθουσες, τρεις σπουδαίες ταινίες: Ο θρυλικός «Τρίτος Άνθρωπος» του Κάρολ Ριντ, που έχει ψηφιστεί ως η Καλύτερη Βρετανική Ταινία του 20ού αιώνα, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μπενίνι, «Ο Διαβολάκος», με τον ίδιο και τον Γουόλτερ Ματάου και η μοναδική συνύπαρξη στην μεγάλη οθόνη, του Ίνγκμαρ και της Ίνγκριντ Μπέργκμαν, «Φθινοπωρινή Σονάτα» Αναλυτικά:

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.