«30 Χρόνια Batman»: Το μεγάλο πάρτι του πιο γνωστού αφτεράδικου της Αθήνας

Μπορεί ο Batman, ο γνωστός σε όλους άνθρωπος - νυχτερίδα να γιορτάζει τα 80α του γενέθλια στην γη του Νέου Κόσμου, την Αμερική και η 15η Σεπτεμβρίου να έχει οριστεί ως Batman’s Day, στην Αθήνα όμως, ο δικός μας BATMAN του Νέου Κόσμου, το πιο γνωστό αφτεράδικο έβερ, γιορτάζει τα 30 του χρόνια, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο...

Μπορεί ο Batman, ο γνωστός σε όλους άνθρωπος – νυχτερίδα να γιορτάζει τα 80α του γενέθλια στην γη του Νέου Κόσμου, την Αμερική και η 15η Σεπτεμβρίου να έχει οριστεί ως Batman’s Day, στην Αθήνα όμως, ο δικός μας BATMAN του Νέου Κόσμου, το πιο γνωστό αφτεράδικο έβερ, γιορτάζει τα 30 του χρόνια, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι μπήκαν νύχτα και βγήκαν με τις πρώτες αχτίδες του ήλιου.

Μουσικοί, τραγουδιστές, συγγραφείς, ποιητές, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, ανήσυχοι, απρόβλεπτοι, αντιρρησίες και όσοι τα κάνανε πλακάκια. Όσοι στριμώχτηκα για να βαπτιστούν στην μοναδική ατμόσφαιρα που φτιάχνει στο deck ο εμπνευστής της ελληνικής νυχτερίδας, Γιώργος Νάσιος.

Την μουσική αναδρομή στο ρεπερτόριο που έχει συνοδεύσει την μακρόχρονη δύναμη της θετικής αλκοολοποσίας (the power of the positive drinking) την αναλαμβάνουν η BandaLaika ενώ θα υπάρξουν και πολλές πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!

Έναρξη: 22:30

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.