Σινεμά Αλληλεγγύης στις Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, πιστό στην παράδοσή του να μεριμνά για θεατές και συμπολίτες που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας και τιμώντας τον προορισμό της κινηματογραφικής τέχνης για την καλλιέργεια του πνεύματος της κατανόησης και της αποδοχής, συνεχίζει και αυξάνει τις δράσεις του κοινωνικού χαρακτήρα στην 25η...

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, πιστό στην παράδοσή του να μεριμνά για θεατές και συμπολίτες που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας και τιμώντας τον προορισμό της κινηματογραφικής τέχνης για την καλλιέργεια του πνεύματος της κατανόησης και της αποδοχής, συνεχίζει και αυξάνει τις δράσεις του κοινωνικού χαρακτήρα στην 25η επετειακή του διοργάνωση.

Ειδικότερα- πέραν των δωρεάν εισιτηρίων για ανέργους και άτομα με αναπηρία που προσφέρουμε κάθε χρόνο – το φετινό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας περιλαμβάνει μια σειρά προβολών με κοινωφελή σκοπό αλλά και με ελεύθερη είσοδο.
Οι αξίες της κατανόησης, της συμπεριληπτικότητας και της αλληλεγγύης είναι πρωταρχικής σημασίας για τον θεσμό των Νυχτών Πρεμιέρας που επιθυμεί να αποτελεί έναν ζωντανό αλλά και ανοιχτό σε όλους και όλες οργανισμό της πόλης και να αναδεικνύει θέματα δικαιωμάτων και σύγχρονων κοινωνικών προκλήσεων μέσα από σπουδαίο σινεμά.

Διαβάστε αναλυτικά οι δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα του 25ου επετειακού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας:

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
Κινηματογράφος IDEAL
22:30 ΜΟΥΣΩΝΑΣ / MONSOON (2019, Ηνωμένο Βασίλειο, 85′)
Σκηνοθεσία: Χονγκ Κάου

Ένας νεαρός άντρας επιστρέφει μετά από 30 χρόνια στο Βιετνάμ, στη χώρα που αναγκάστηκε με βία να εγκαταλείψει μικρός, μαζί με την οικογένειά του. Ξένος σε ξένη γη, θα γνωρίσει τον Λιούις για μια βραδιά ευκαιριακού σεξ η οποία θα οδηγήσει σε πολλά περισσότερα. Εξωτικός συγγενής του «Weekend», αυτό το τρυφερό φιλμ μεγεθύνει μια ερωτική ιστορία σε ένα πανέμορφο υπαρξιακό οδοιπορικό πάνω στην ανάγκη του να ανήκεις κάπου.
Προβολή αφιερωμένη στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου / Zackie Oh. Προλογίζει η Ζωή Κοκάλου από την πρωτοβουλία «Justice For Zak/Zackie»

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.