50 χρόνια μετά βουτάμε στην «Πισίνα» με Ρόμι Σνάιντερ και Αλέν Ντελόν

Το 1969 κυκλοφορεί στους Κινηματογράφους η κλασική δημιουργία του Ζακ Ντερέ. 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή στις Αίθυουσες - της ταινίας που επανένωσε στην μεγάλη οθόνη ένα θρυλικό ζευγάρι - βουτάμε στην «Πισίνα», παρέα με την γοητευτική Ρόμι Σνάιντερ και τον υπέροχο...

Το 1969 κυκλοφορεί στους Κινηματογράφους η κλασική δημιουργία του Ζακ Ντερέ. 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή στις Αίθυουσες – της ταινίας που επανένωσε στην μεγάλη οθόνη ένα θρυλικό ζευγάρι – βουτάμε στην «Πισίνα», παρέα με την γοητευτική Ρόμι Σνάιντερ και τον υπέροχο Αλέν Ντελόν, με αφορμή την επανέκδοσή της και υπό τους μαγικούς ήχους του Μισέλ Λεγκράν.

Ο Ζαν-Πολ και η Μαριάν περνούν τις διακοπές τους σε μία βίλα στη Νότια Γαλλία. Όταν όμως ο πρώην εραστής της, Χάρυ μαζί με τη νεαρή του κόρη Πενελόπ, εμφανίζονται ξαφνικά, οι ονειρεμένες καλοκαιρινές ημέρες πνίγονται στην ανείπωτη ζήλια και το υπόκωφο πάθος, με τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας να μετατρέπονται μοιραία στο σκηνικό ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος.

Οι ήρωες μας γίνονται μέρος ενός παιχνιδιού πάθους γύρω από μια πισίνα, ενός επικίνδυνου παιχνιδιού που οδηγεί στη δολοφονία. Ο επιθεωρητής Λεβέκ προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος, με την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται, σε μια ταινία που λειτουργεί παράλληλα ως ερωτικό και αστυνομικό δράμα αλλά κρύβει έντεχνα κι ένα σχόλιο για τη μπουρζουαζία της εποχής.

Τέσσερις δυνατοί χαρακτήρες γύρω από μια πισίνα, ένα ζεστό καλοκαίρι. Τέσσερα κορμιά που καίγονται από τις επιθυμίες τους. Μια πισίνα το κέντρο βάρους της εξάρτησης τους με τους υπόλοιπους. Ένα παιχνίδι για τον έρωτα, μέχρι που ο ένας βρίσκεται νεκρός. Τότε όλα αλλάζουν.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.