Έρχεται το 1ο Αστικό Πανηγύρι για ένα ανεπανάληπτο γλέντι στην πόλη

Το φετινό Σεπτέμβριο, η FIX Hellas και η Δημοτική Αγορά Κυψέλης σχεδιάζουν το 1ο Αστικό Πανηγύρι και δίνουν Ραντεβού με όλους στη Φωκίωνος σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι στην πόλη, γιορτάζοντας την παράδοση του τόπου μας. Στις 21 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, παρατείνουμε το καλοκαίρι για λίγες ακόμα ώρες και...

Το φετινό Σεπτέμβριο, η FIX Hellas και η Δημοτική Αγορά Κυψέλης σχεδιάζουν το 1ο Αστικό Πανηγύρι και δίνουν Ραντεβού με όλους στη Φωκίωνος σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι στην πόλη, γιορτάζοντας την παράδοση του τόπου μας.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, παρατείνουμε το καλοκαίρι για λίγες ακόμα ώρες και φέρνουμε την παράδοση στο σήμερα, διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή για όλους. Μέσα από ένα πανηγύρι στην πόλη μας, το καλοκαίρι έρχεται και πάλι στην καρδιά της Αθήνας, καθιστώντας πιο ομαλή την “επαναφορά” στην πόλη, μετά τις καλοκαιρινές αποδράσεις, δίνοντας σε όλους τους Αθηναίους μια τελευταία γεύση από νησί αλλά και την ευκαιρία να συναντηθούν… στην πίστα, χορεύοντας και τραγουδώντας σε παραδοσιακούς ρυθμούς.

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα επιμεληθεί η Παραδοσιακή Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ», τα μέλη της οποίας υπόσχονται μία αξέχαστη “ορχηστρικά” βραδιά.

Παναγιώτης Σδούκος, Τραγούδι
Δημήτρης Στεφόπουλος, Βιολί
Δημήτρης Φυδανάκης, Λαούτο
Θανάσης Λάκκας, Κρουστά
Έκτακτη εμφάνιση: Γιάννης Σέρβος, Τσαμπούνα
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Διονύσης Λουκάτος

Στην πίστα θα απολαύσουμε γνωστούς παραδοσιακούς αλλά και πιο ιδιαίτερους τοπικούς χορούς από ελληνικά νησιά που θα μας μυήσουν στα ποικίλα είδη που συναντά κανείς σε χωριά και νησιά της Ελλάδας. Σούστα, μπάλος, ικαριώτικος και πολλά ακόμη καλούν γνώστες και μη να πιαστούν  χέρι-χέρι και να μεγαλώσουν τον χορευτικό κύκλο!

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.