«Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν» και «Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά

Επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στο θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ οι μεγάλες επιτυχίες “Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν” και “Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;”. Ο Γεράσιμος Σκαφίδας κι ο Νικορέστης Χανιωτάκης (Καλλιτεχνική εταιρεία Μυθωδία) συνεχίζουν για δεύτερη περίοδο, στην καλλιτεχνική διεύθυνση του θησείου, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ...

Επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στο θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ οι μεγάλες επιτυχίες “Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν” και “Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;”.

Ο Γεράσιμος Σκαφίδας κι ο Νικορέστης Χανιωτάκης (Καλλιτεχνική εταιρεία Μυθωδία) συνεχίζουν για δεύτερη περίοδο, στην καλλιτεχνική διεύθυνση του θησείου, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ και πριν την έναρξη της νέας τους παράστασης “Μήδεια του Μποστ”, θα ανεβάσουν, εκ νέου στο σανίδι, τις περσινές τους επιτυχίες.

Στο θέατρο της οδού Τουρναβίτου, λοιπόν, επαναλαμβάνονται οι δύο παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, που έκαναν αίσθηση στο θεατρικό κοινό και επικράτησαν σε συνολικά επτά κορυφαίες κατηγορίες στα 9α θεατρικά βραβεία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, “Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν” του Μπέρτολτ Μπρεχτ, ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου και θα παρουσιαστεί μόνο για τριάντα παραστάσεις από Τετάρτη έως Κυριακή στις 9 μ.μ.

Στο επίκεντρο του κειμένου παράστασης, διακρίνεται ένα καίριο ηθικό ερώτημα: Μπορεί ο καλός να επιβιώσει σε μια κοινωνία διεφθαρμένων; Τους εμβληματικούς ρόλους του έργου ενσαρκώνουν οι Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Καλατζόπουλος, Γεράσιμος Σκαφίδας, Νίκος Πουρσανίδης, Κώστας Κάππας, Μπέτυ Αποστόλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ηλέκτρα Σαρρή, ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε απόδοση στίχων Μαριλένας Παναγιωτοπούλου.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.