Στη Βραζιλία ο Σάντος, στον Σαμαρά ο Πλατινί

Ο Τάκης Φύσσας και ο Φερνάντο Σάντος πάνε Βραζιλία, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μαζί με τον Μισέλ Πλατινί θα συναντηθούν με τον Αντώνη Σαμαρά...

Λίγους μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι ετοιμασίες της Εθνικής μας για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός συνεχίζονται. Ο Τάκης Φύσσας αναχώρησε τη Δευτέρα για τη Βραζιλία, ενώ την Τρίτη θα ακολουθήσει και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα πάρει το αεροπλάνο από την Πορτογαλία.

Οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της παραμονή τους στη χώρα του καφέ τις επόμενες ημέρες, θα διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το προπονητικό κέντρο.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την κλήρωση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και της απάντησης του Φερνάντο Σάντος στην πρόταση που του έχει γίνει για την επέκταση της συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μπορεί να περιμένει την απάντηση του Πορτογάλου, ωστόσο μέχρι τότε έχει και άλλα σημαντικά πράγματα να κάνει. Ένα από αυτά θα είναι η συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί. Ο Γάλλος θα βρεθεί στην Τούμπα την Πέμπτη για να παρακολουθήσει τη μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ και την επομένη μαζί με τον κ. Σαρρή και τον αναπληρωτή Πρόεδρο, κ. Παπακωνσταντίνου, θα έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά για να συζητήσουν θέματα που άπτονται του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.