Καβάνι: «Τελείως διαφορετικός ο Σουάρες»

O αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι, υποστήριξε πως ο συμπατριώτης και καλός φίλος του, Λουίς Σουάρες είναι «διαφορετικός άνθρωπος φέτος».

O αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι, υποστήριξε πως ο συμπατριώτης και καλός φίλος του, Λουίς Σουάρες είναι «διαφορετικός άνθρωπος φέτος». Πέρυσι το καλοκαίρι και ενώ τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον Σουάρες, ο παίκτης ζήτησε να φύγει από την Λίβερπουλ, έχοντας προτάξει ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά μετά από λίγες ημέρες ο παίκτης έκανε στροφή 180 μοιρών λέγοντας πως θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ αποδίδοντας μεγάλο μέρος της απόφασής του στους φιλάθλους της ομάδας, που τον στήριζαν 100%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Σουάρες φέτος να διανύει μια από τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του και με 23 τέρματα σε 20 αγώνες να κρατάει σχεδόν μόνος του την Λίβερπουλ στην 4η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μιλάω μαζί του σχεδόν κάθε εβδομάδα και φαίνεται καθαρά πως λατρεύει τη ζωή στο Λίβερπουλ» τόνισε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και συνέχισε: «Φέτος όποτε του μιλάω, ακούγεται τελείως διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι. Ακούγεται στη φωνή του η ικανοποίηση σε σχέση με πέρυσι. Πάντα αγαπούσε τη Λίβερπουλ. Τα πράγματα δεν πήγαιναν πάντα καλά για αυτόν στην Αγγλία, αλλά φέτος μου τόνισε πόσο τον έχει επηρεάσει η στήριξη των οπαδών της ομάδας. Το μόνο που ήθελε ήταν να βρίσκεται σε ένα σύλλογο που να ταιριάζουν οι φιλοδοξίες του, όπου θα μπορούσε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικεί τρόπαια. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τώρα, και απ΄ότι φαίνεται θα παραμείνει εκεί», κατέληξε ο Ουρουγουανός επιθετικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.