«Τουρνέ» στις ΗΠΑ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας σε ένα μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 27 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου στη Βόρεια Αμερική ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 08:53
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας σε ένα μεγάλο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 27 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου στη Βόρεια Αμερική ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σ' αυτά τα παιχνίδια ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να βγάλει τα τελευταία του συμπεράσματα ενόψει της συμμετοχής στο Μουντιάλ και η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα των αντιπάλων είναι ελκυστικά.

Ισπανία, Νιγηρία, Ονδούρα, Ακτή Ελεφαντοστού, Βοσνία, Βολιβία και Ελ Σαλβαδόρ θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα λάβει χώρα στα γήπεδα των ΗΠΑ. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Σε ένα μεγάλο διεθνές φιλικό τουρνουά θα πάρει μέρος η Εθνική Ομάδα ενόψει της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Β. Αμερική (η συνολική διάρκειά του θα είναι από τις 27 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου), με τη συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων της Ισπανίας, της Νιγηρίας, της Ονδούρας, της Ακτής Ελεφαντοστού, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, της Βολιβίας και του Σαλβαδόρ. Σημειώνεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί για τους αγώνες της στις ΗΠΑ την 1η Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 7 Ιουνίου».