Φαλκάο: "Θα προλάβω το Μουντιάλ"

Ο Φαλκάο δεν το βάζει κάτω και είναι σίγουρος πως θα ανατρέψει τα προγνωστικά και θα μπορέσει να ενισχύσει την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι.
Δημοσίευση: 28/01/2014 - 15:25
Ο Φαλκάο δεν το βάζει κάτω και είναι σίγουρος πως θα ανατρέψει τα προγνωστικά και θα μπορέσει να ενισχύσει την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι. Ο άσος της Μονακό σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το νοσοκομείο του Πόρτο, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη μετά τη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στο αριστερό του γόνατο, τόνισε θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ.
  
"Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσω να ενισχύσω την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αποτελεί όνειρο μου να παίξω στο Μουντιάλ και θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω. Δεν με ενδιαφέρει αν λένε πως έχω 10%, 20% ή 50% πιθανότητες για να προλάβω, όπως δεν ακούω πως μπορεί να επιστρέψω σε τρεις ή τέσσερις ή έξι μήνες. Εγώ θα κοιτάζω την αποθεραπεία μου μέρα με τη μέρα και θα τα δίνω όλα για να είμαι έτοιμος", είπε μεταξύ άλλων ο Φαλκάο, ο οποίος αν τελικά καταφέρει να προλάβει το Μουντιάλ, τότε θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική μας ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη.