Φαλκάο: “Θα προλάβω το Μουντιάλ”

Ο Φαλκάο δεν το βάζει κάτω και είναι σίγουρος πως θα ανατρέψει τα προγνωστικά και θα μπορέσει να ενισχύσει την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι.

Ο Φαλκάο δεν το βάζει κάτω και είναι σίγουρος πως θα ανατρέψει τα προγνωστικά και θα μπορέσει να ενισχύσει την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το καλοκαίρι. Ο άσος της Μονακό σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το νοσοκομείο του Πόρτο, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη μετά τη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στο αριστερό του γόνατο, τόνισε θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ.
  
“Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσω να ενισχύσω την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αποτελεί όνειρο μου να παίξω στο Μουντιάλ και θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω. Δεν με ενδιαφέρει αν λένε πως έχω 10%, 20% ή 50% πιθανότητες για να προλάβω, όπως δεν ακούω πως μπορεί να επιστρέψω σε τρεις ή τέσσερις ή έξι μήνες. Εγώ θα κοιτάζω την αποθεραπεία μου μέρα με τη μέρα και θα τα δίνω όλα για να είμαι έτοιμος”, είπε μεταξύ άλλων ο Φαλκάο, ο οποίος αν τελικά καταφέρει να προλάβει το Μουντιάλ, τότε θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική μας ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.