Κακά: «Ο Μέσι και ο Ρονάλντο θα έχουν κάμψη»

Οι δύο κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα περάσουν μια φυσιολογική κάμψη στην καριέρα τους, σύμφωνα με τον Κακά.

Οι δύο κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα περάσουν μια φυσιολογική κάμψη στην καριέρα τους, σύμφωνα με τον Κακά. Στη συνέχεια ο 36χρονος Βραζιλιάνος σχολίασε τις καλές εμφανίσεις του Πορτογάλου στο Μουντιάλ της Ρωσίας. 

«Ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω της ηλικίας τους, σίγουρα θα περάσουν από μια φυσιολογική κάμψη. Ο Κριστιάνο είναι 33 ετών και αποτελεί θετική έκπληξη. Είναι προνόμιο να βλέπεις τι κάνει στο γήπεδο», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport». 

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Επίσης αναφέρθηκε και στον Νεϊμάρ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος για να διεκδικήσει την Χρυσή Μπάλα. «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ένα ο Νεϊμάρ μπορεί να κερδίσει την χρυσή μπάλα. Είναι 26 ετών και φτάνει πλέον στο στάδιο της ωριμότητας. Τα επόμενα χρόνια θα είναι υποψήφιος, επειδή αναπτύσσεται», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.