Ταμπάρες: “Δεν μπορώ να πω περισσότερα για τον Καβάνι…”

Δύσκολα θα δώσει το "παρών" στον προημιτελικό της Παρασκευής (17:00) κόντρα στη Γαλλία ο Έντινσον Καβάνι, με τον Όσκαρ Ταμπάρες να παρουσιάζεται αινιγματικός αλλά και... απολαυστικός!

Δύσκολα θα δώσει το “παρών” στον προημιτελικό της Παρασκευής (17:00) κόντρα στη Γαλλία ο Έντινσον Καβάνι, με τον Όσκαρ Ταμπάρες να παρουσιάζεται αινιγματικός αλλά και… απολαυστικός!

Ο Ουρουγουανός φορ, ακολούθησε μέρος της προπόνησης (σε χαλαρούς ρυθμούς πάντα) την Πέμπτη (5/07) αλλα οι πιθανότητες δεν μοιάζουν να είναι με το μέρος του για το μεγάλο ματς της “σελέστε”.

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Πορτογαλία. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε, δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να εκπληρώσει το όνειρό του» είπε ο Όσκαρ Ταμπάρες, που συνέχισε σε ανάλογο ύφος: 

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο για τον Καβάνι, δεν θέλω να μπλέξω σε σενάρια… Σύντομα θα μάθετε ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα βρίσκονται στον πάγκο… Συγχωρέστε μου που δεν θα έχετε την πληροφόρηση που περιμένετε, όπως κι εγώ δεν γνωρίζω τίποτα για την Γαλλία!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.