Μοίρασε εισιτήρια ο πρόεδρος της Ριέκα!

Ο πρόεδρος της Ριέκα Ντάμιρ Μίσκοβιτς βρέθηκε με ...περίσευμα εισιτηρίων στην Μόσχα για τον τελικό και τα μοίρασε με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ο πρόεδρος της Ριέκα Ντάμιρ Μίσκοβιτς βρέθηκε με …περίσευμα εισιτηρίων στην Μόσχα για τον τελικό και τα μοίρασε με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Πάνω από 10.000 Κροάτες αναμένονται σήμερα στην ρωσική πρωτεύουσα για τον τελικό του Μουντιάλ, δεν έχουν όμως όλοι εισιτήρια και όπως μεταδίδουν τα κροατικά ΜΜΕ, η μαύρη αγορά δίνει και παίρνει, με «μαγικά χαρτάκια» να αλλάζουν χέρια αντί 1000 ευρώ!

Ο Μίσκοβιτς, βρέθηκε στην Κόκκινη Πλατεία με πέντε εισιτήρια στα χέρια και έτσι κατακλύστηκε από αιτήματα Κροατών φιλάθλων που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης, προκειμενου να τα μοιράσει.

Ο ακριβοδίκαιος πρόεδρος της Ριέκα, είπε στον κόσμο ότι θα δώσει τα εισιτήρια μόνο σε όσους του δείξουν την κάρτα μέλους της ομάδας! Όταν παρουσιάστηκαν περισσότεροι από πέντε …υποψήφιοι, ο Μίσκοβιτς διοργάνωσε επιτόπου ένα αθλητικό κουίζ και οι νικητές κέρδισαν το δικαίωμα εισόδου στο «Λουζνίκι»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.