Ντεσάμπ: “Ζήτω η Δημοκρατία!”

Περιχαρής ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, στάθηκε στην αποτυχία του προηγούμενου Euro που έκανε σοφότερη την ομάδα του, ενώ έβγαλε το "καπέλο" στους παίκτες του, αναφωνώντας στο τέλος "Ζήτω η Δημοκρατία"!

Περιχαρής ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, στάθηκε στην αποτυχία του προηγούμενου Euro που έκανε σοφότερη την ομάδα του, ενώ έβγαλε το “καπέλο” στους παίκτες του, αναφωνώντας στο τέλος “Ζήτω η Δημοκρατία”!

«Είναι θαυμάσιο! Μία νεανική ομάδα στην κορυφή του κόσμου. Κάποιοι είναι πρωταθλητές σε ηλικία 19 ετών. Δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι, αλλά δείξαμε πνευματική ποιότητα και εν πάσει περιπτώσει, σκοράραμε τέσσερα γκολ. Αξίζαμε τη νίκη. Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά και είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές στην πορεία. Μας πόνεσε πολύ η απώλεια του EURO πριν από δύο χρόνια, αλλά μας έκανε παράλληλα να μάθουμε. Η νίκη αυτή δεν είναι δική μου, οι παίκτες κέρδισαν τον αγώνα. Δουλέψαμε πολύ για 55 ημέρες. Αυτή είναι η απόλυτη στέψη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Γάλλοι, που είμαστε “μπλε”. Η νίκη μας ανήκει σε αυτούς», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντεσάμπ, πριν αναφωνήσει «Vive le Republic (Ζήτω η Δημοκρατία)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.