Ο Πούτιν "πέταξε" τη μπάλα στον Τραμπ

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έδωσε συμβολικά μια μπάλα ποδοσφαίρου στον Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκειας της Συνέντευξης Τύπου στη συνάντηση κορυφής στο Ελσίνκι.
Δημοσίευση: 17/07/2018 - 02:14
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην συνάντηση κορυφής στο Ελσίνκι ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Βλάντιμιρ Πούτιν σημειώθηκε μια ξεχωριστή στιγμή!
Ο Ρώσος πρόεδρος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ότι η μπάλα είναι στην πλευρά της Ρωσίας στο ζήτημα της Συρίας, ο Πούτιν πήρε μια μπάλα ποδοσφαίρου από τον βοηθό του και την πρόσφερε συμβολικά στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας: 

"Σε ό,τι αφορά την μπάλα, τώρα θα τη δώσω στον κ. πρόεδρο και η μπάλα θα είναι με το μέρος του, πολύ περισσότερο που οι ΗΠΑ θα διοργανώσουν το Μουντιάλ το 2026" είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε την μπάλα στα χέρια του χαμογελώντας: "Κάνατε πολύ καλή δουλειά, Θα τη δώσω στον Μπάρον" είπε και πέταξε την μπάλα στη Μελάνια που καθόταν στην πρώτη σειρά. "Δώστην εσύ στον Μπάρον", της είπε.

Πάντως με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter είχε δώσει συγχαρητήρια ο Ντόναλντ Τραμπ σε Ρωσία και Πούτιν για το εξαιρετικό Μουντιάλ.