Την παραίτηση Ντεσάν ζήτησε ο Μπεν Αρφά!!

Θα τρελάνει όλους τους Γάλλους ο Χατέμ Μπεν Αρφά! Στην στήλη του στο "France Football" ο Γάλλος μέσο-επιθετικός δήλωσε ότι χαίρεται για την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου από τους τρικολόρ αλλά θέλει να αποχωρήσει ο κόουτς Ντιντιέ Ντεσάν για το καλό του "καλού" ποδοσφαίρου!!

Θα τρελάνει όλους τους Γάλλους ο Χατέμ Μπεν Αρφά! Στην στήλη του στο “France Football” ο Γάλλος μέσο-επιθετικός δήλωσε ότι χαίρεται για την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου από τους τρικολόρ αλλά θέλει να αποχωρήσει ο κόουτς Ντιντιέ Ντεσάν για το καλό του “καλού” ποδοσφαίρου!!

“Φυσικά και είμαι χαρούμενος με την νίκη της Γαλλίας. Ειλικρινά, αυτή η νίκη θα κάνει καλό στους παίκτες που έδωσαν τα πάντα για αυτό το πρότζεκτ. Θα κάνει καλό επίσης στον Ντιντιέ Ντεσάν και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ που έπαιξαν έξυπνα ως το τέλος. Αναμφίβολα δίνει μεγάλη χαρά στους φίλους της Εθνικής ομάδας που έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Θα πρέπει όμως να κάνουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας γιατί ανησυχώ για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Είστε πραγματικά χαρούμενοι; Μόνο με την ερώτηση νομίζω ότι έχω αρχίσει να απαντάω…” έγραψε ο Μπεν Αρφά μιλώντας για το μέτριο θέαμα που παρουσίασαν οι τρικολόρ σε σχέση με το ταλέντο που υπήρχε στο ρόστερ. 

Ο Μπεν Αρφά προσθέτει στο κείμενό του ότι βγάζει το καπέλο στον Ντιντιέ Ντεσάν για όσα κατάφερε στην διοργάνωση που μόλις ολοκληρώθηκε αλλά θα πρέπει να αποχωρήσει από την θέση του με τον τίτλο στα χέρια, όπως έκανε και ο Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης! Σύμφωνα με τον Μπεν Αρφά την ομάδα θα πρέπει να αναλάβει κάποιος που θα μπορέσει να αξιοποιήσει το ταλέντο των Γάλλων παικτών και να επαναφέρει την ποδοσφαιρική ταυτότητα της Γαλλίας! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.